SOCIAL 17 martie 2023

Eliberarea primelor bilete de tratament balnear pe anul 2023

de Covasna Media | 1474 vizualizări

Casa Județeană de Pensii Covasna anunță că a început distribuirea biletelor  de tratament către persoanele interesate: pensionari, asigurați, beneficiari ai unor legi speciale. Distribuirea biletelor de tratament se face deocamdată în unitățile de tratament balnear proprietatea Casei Naționale de Pensii Publice (unitățile T.B.R.C.M), iar județului nostru i-au fost repartizate 18 serii în stațiunile Covasna, Olănești, Amara, 1 Mai, Sărata Monteoru, Pucioasa și Buziaș.

Cererile prin care se solicită acordarea biletelor de tratament se  completează numai  pe formularul tipizat aprobat și sunt puse la dispoziţia solicitanţilor la ghişeul instituţiei sau se pot descărca de pe site-ul Casei Judeţene de Pensii Covasna: www.pensii.covasna–ro.eu, capitolul Formulare.

Cererile-tip pot fi transmise prin poștă, prin poșta electronică la adresa de e-mail: comunicare.covasna@cnpp.ro, prin intermediul serviciilor electronice oferite  de  Portalul C.N.P.P. sau se pot depune personal, zilnic la sediul instituției, în intervalul orar 8:30-13:30, în zilele de luni-joi, și 8:30-12:00, în zilele de vineri.

Compartiment comunicare

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.