SOCIAL 16 noiembrie 2017

Donații pentru nevoiași, în prag de Sărbători

de Iulia Drăghici - Taraș | 1457 vizualizări

Asociaţia Izsák Művek din Sfântu Gheorghe a inițiat o campanie de donații în cinci magazine și într-o școală din oraș

Asociaţia Izsák Művek din Sfântu Gheorghe derulează în această perioadă o campanie de strângere de alimente greu perisabile, dulciuri sau produse de igienă, în cinci magazine din oraș, dar şi la Școala „Nicolae Colan”.

„Acţiunea noastră se desfăşoară în cele patru magazine Bani Market (Ervin Impex SRL), în magazinul KOVAMAT, respectiv la Şcoala Generală „Nicolae Colan”. Nu numai că interacţionăm cu locuitorii oraşului, dar îi și motivăm să cumpere produse din magazine care aparţin antreprenorilor locali. În şcoala „Nicolae Colan” educăm copiii şi tinerii despre importanţa şi frumuseţea donării. Strângem alimente, avem ca parteneri antreprenori locali, şi educăm noua generaţie. Cred şi credem că împreună putem ajuta mulţi nevoiaşi din judeţul nostru”, ne-a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, președintele asociației Izsák Művek, Izsák Arnold Róbert.

Acesta a mai notat și că poartă discuții cu organizația Crucea Roșie Covasna pentru a organiza împreună distribuirea de alimente. „Deoarece sunt voluntar la Crucea Roşie Covasna de aproape 5 ani, pot să spun din experienţă că, în fiecare iarnă, pachetele cu ajutoare ajung peste tot în judeţ, pentru cei care chiar au nevoie de ele”, a spus Izsák Arnold Róbert.

Asociaţia Izsák Művek a fost înființată în primăvara acestui an.

„Să ajutăm împreună! Cei care au întrebări, ne pot contacta on-line (facebook.com/izsakmuvek) sau telefonic (0725961709)”, arată conducerea Asociației, în comunicatul de presă amintit.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.