SOCIAL 8 aprilie 2020

Donație de 10.000 de lei din partea Episcopiei Ortodoxe a Covasnei și Harghitei pentru Spitalul Județean

de Iulia Drăghici - Taraș | 1529 vizualizări

Episcopia Ortodoxă a Covasnei și Harghitei anunță că luni, 6 aprilie, a donat Spitalului Județean de Urgență „Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe 10.000 de lei, ca sprijin în lupta împotriva coronavirusului. 

În contextul actual tot mai marcat de pandemia COVID-19, Permanența Consiliului Eparhial al Episcopiei Ortodoxe a Covasnei și Harghitei, întrunită în ședință de lucru în data de 2 aprilie 2020 sub președinția Preasfințitului Părinte ANDREI, a hotărât să sprijine Spitalul Județean de Urgență Sfântu Gheorghe printr-un act de donație în valoare de 10.000 lei, fapt realizat luni, 6 aprilie 2020. 

Prin acest gest Episcopia Covasnei și Harghitei se alătură celorlalți donatori și binefăcători ai unității medicale sus menționate care au înțeles nevoia de solidaritate într-un astfel de moment greu pe care îl traversăm. 

În același timp, Episcopia noastră adresează tuturor un îndemn la credință și nădejde în ajutorului Milostivului Dumnezeu pentru depășirea acestei situații care a cuprins țara noastră și întreaga lume, iar prin rugăciunile slujitorilor Sfintelor Altare este alături de personalul medical și de pacienți, încredințându-i pe toți de purtarea de grijă a lui Dumnezeu, Izvorul vieții și Doctorul sufletelor și al trupurilor noastre”, a transmis Biroul de presă al Episcopiei Ortodoxe a Covasnei și Harghitei, printr-un comunicat de presă. 

Și Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc a primit vineri, 3 aprilie, o donație de 10.000 lei de la Episcopia Covasnei și Harghitei.

Foto arhivă

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.