SOCIAL 5 februarie 2019

Dispariții fără urmă, în județul Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 3373 vizualizări

Doi covăsneni sunt căutați, în continuare, de autorități după ce familiile nu le mai dau de urmă

Două cazuri de dispariții ale unor persoane din județul Covasna rămân încă neelucidate. Oamenii legii îi caută în continuare pe Igyártó Sándor, în vârstă de 46 ani, din comuna  Moacșa, dispărut în Ajun de Crăciun în zona Pădureni și pe Gecző Klára, în vârstă de 42 de ani din Boroșneu Mare, de negăsit din 21 ianuarie. 

Cele două cazuri nu au aparent nici o altă legătură, decât aceea că eforturile anchetatorilor nu reușesc să aducă lumină în căutările disperate ale celor două familii. Anchetele se desfășoară în continuare, iar cei care au informații care pot ajuta la soluționarea disparițiilor sunt rugați să sune la 112.  

De negăsit din Ajun de Crăciun

Igyártó Sándor, în vârstă de 46 ani, din comuna  Moacșa, a fost căutat zile bune, însă fără rezultat, de zeci de polițiști, pompieri, jandarmi, salvamontiști și voluntari, după ce familia sa l-a dat dispărut încă din seara zilei de 26 decembrie 2018.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că bărbatul ar fi fost văzut ultima dată în dimineața zilei de 24 decembrie 2018, în zona Lacului de la Pădureni, iar de atunci nu a revenit la domiciliu.

La momentul dispariției bărbatul era îmbrăcat cu pantaloni tip camuflaj de culoare verde (tip armată), tricou bluză mânecă scurtă culoare alb cu roșu, pulover gri, hanorac de culoare neagră și o geacă verde (material tip blue jeans/denim) cu blană și cu glugă.

Polițiștii au făcut precizări că nu există suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni.

„Se fac în continuare căutări, chiar dacă cele din teren au fost sistate după câteva zile. Derulăm alte activități, însă deocamdată nu am găsit indicii care să ne ajute la găsirea bărbatului”, a declarat, pentru OBSERVATORUL DE COVASNA, purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Nicoleta Tolvaj-Marin.

Femeie dispărută pe traseul Boroșneu Mare – Bicfalău

Gecző Klára, în vârstă de 42 de ani, este căutată după ce în 29 ianuarie polițiștii au primit sesizare despre faptul că aceasta ar fi plecat de acasă încă din 21 ianuarie a.c., iar de atunci nu a mai revenit.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că Gecző Klára ar fi plecat de la domiciliul său din localitatea Boroșneu Mare cu intenția de a se deplasa în localitatea Bicfalău, unde nu a mai ajuns, însă nici nu s-a întors acasă.

Persoana dispărută are ochii căprui, păr șaten, lung până la nivelul umerilor, constituție atletică și 1,65 m înălțime. La data dispariției purta un palton din material textil de culoare gri, pantaloni tip trening de culoare neagră cu două dungi de culoare roșie amplasate pe partea lateral-exterioară, pulover din material textil de culoare gri cu un buzunar de culoare roșie amplasat la nivelul pieptului, bocanci din piele de culoare neagră.

„Și aici desfășurăm activități de căutare. Am făcut verificări inclusiv la unități medicale, dar nu au fost găsite date și informații care să ne ajute în sensul acesta. Verificările continuă”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna.

Reamintim faptul că cei care dețin informații ce pot conduce la găsirea persoanelor sunt rugate să apeleze numărul de urgență la 112.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.