SOCIAL 9 iulie 2019

Crucea Roșie continuă colectarea de fonduri pentru cei care nu au fost în tabără

de Daniela Luca | 695 vizualizări

Donațiile se pot face atât prin internet banking sau personal, cât și prin cutiile de colectare de fonduri 

Filiala Covasna a Crucii Roșii Române continuă colectarea de fonduri  pentru a putea trimite în tabără circa 60 de copii care provin din familii defavorizate, unde venitul părinților este foarte mic și astfel nu își pot permite să plătească o tabără pentru cei mici. Cea de-a  28-a ediție va avea loc în perioada 16 – 22 iulie la Cernat, iar fiecare donator va contribui astfel la construirea unor amintiri de neuitat pentru acei copii din județ care nu au mers niciodată în tabără.

Pe 16 iulie, visul celor mici poate deveni realitate. Ei vor petrece o săptămână în Cernat, unde îngrijitorii și voluntarii vor organiza tot felul de activități distractive și educative pentru ei. Din programul întocmit nu vor lipsi nici joaca sau excursiile.

„Noi v-am creat posibilitatea să dați banilor dumneavoastră un scop aparte contribuind la costurile taberei printr-o donație, pe care o puteți efectua prin e-banking în contul RO14RNCB0124038020540001 cu mențiunea „Donație pentru tabără” sau personal la sediul nostru din Sfântu Gheorghe (Str. Kós Károly nr. 7), respectiv prin cutiile de donații cu sigla Crucii Roșii amplasate în magazine”, transmit reprezentanții Filialei Covasna a Crucii Roșii Române. 

În cadrul evenimentului „Weekend în familie”, organizat de Crucea Roșie Covasna cu ocazia Zilelor Sfântu Gheorghe, au fost colectate fonduri pentru tabăra de vară de la Cernat. Suma totală donată de cei care au trecut pragul sediului filialei Crucii Roșii a fost de 8.200 de lei, însă cu toate acestea, fondurile nu sunt încă suficiente. 

Organizația umanitară organizează aceste tabere pentru copii din anul 1992, iar numărul total al copiilor care au luat parte la aceste tabere este de peste 2.100. 

(Sursă foto: Facebook/Crucea Roșie Filiala județul Covasna)

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.