SOCIAL 6 aprilie 2023

Covăsnenii, îndemnați să se alăture campaniei „Cumpără alimente și donează sărbători fericite”

de Daniela Luca | 465 vizualizări

Fundaţia Creştină Diakonia şi Banca pentru Alimente Brașov au dat startul unei noi ediții a campaniei „Cumpără alimente și donează sărbători fericite”. Toți cei care vor să împartă bucuria sărbătorilor și cu cei care nu își permit o masă îmbelșugată pot dona alimente de bază care vor ajunge la vârstnicii în nevoie ai serviciului de îngrijire la domiciliu. La Sfântu Gheorghe, cutiile pentru donații sunt amplasate în magazinul Lidl. Campania se desfășoară între 3 și 24 aprilie. 

„Cum te poți implica? Atunci când mergi la magazinele #Lidl, cumpără un produs neperisabil, așază-l în cutia de colectă, situată imediat după casele de marcat, iar noi ne vom ocupa să ajungă acolo unde este cea mai mare nevoie de acesta! Donează sărbători fericite!”, se arată pe pagina de Facebook a Fundației Creștine Diakonia. 

Pe site-ul magazinului se arată că produsele care pot fi donate de către clienți sunt semnalizate la raft și fac parte din categorii neperisabile, care nu necesită o temperatură specială de păstrare, precum: alimente de bază (ulei, făină, zahăr, orez, ingrediente de copt), conserve de legume, conserve de carne, conserve de fructe, paste făinoase, sosuri, lapte UHT (care se păstrează la temperatura camerei), produse de patiserie ambalate, biscuiți, cafea, ceai, dulceață și gemuri. Aceeași sursă arată că produsele pot fi amplasate în cutiile special amenajate la ieșirile din magazine, urmând ca alimentele să fie preluate de Băncile pentru Alimente din regiune. 

Sursă foto: Diakonia Keresztyén Alapítvány – Sepsiszentgyörgy/ Facebook

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.