SOCIAL 16 august 2017

Covăsneanca Mihaela Deaconu a plecat într-o lume mai bună

de Iulia Drăghici - Taraș | 9243 vizualizări

Campania de donare de sânge pentru Mihaela Doina Deaconu s-a încheiat

După o lună de suferințe prin spitale, femeia pentru care s-a inițiat o amplă campanie de donare de sânge, Mihaela Deaconu, din orașul Covasna, s-a stins din cauza bolii de care suferea.

În ciuda eforturilor rudelor, prietenilor, dar și ale străinilor, soarta a avut alte planuri pentru Mihaela Deaconu, femeia pentru care s-a inițiat on-line o amplă campanie de donare de sânge din grupa B III RH negativ. Boala cruntă, de care a aflat în ultima lună și care, de atunci, a ținut-o doar prin spitale, a răpit-o pe femeie de lângă copilul ei, de lângă soț, familie și prieteni.

Cu toate că nu știm câți donatori s-au implicat pentru salvarea acesteia în urma campaniilor on-line și off-line inițiate de familie și cunoscuți, ceea ce știm este că povestea Mihaelei Deaconu a impresionat un număr important de oameni, care au dorit, într-un fel sau altul, să îi fie alături.

Acum este momentul să respectăm familia în această situație atât de dureroasă și pe această cale adresăm condoleanțe și părerile noastre de rău pentru pierderea suferită.

În urmă cu o lună, viața familiei Deaconu din Covasna a luat o turnură fulgerătoare înspre ce e mai rău. Diagnosticul crunt primit de Mihaela, soție și mamă, i-a răpit acesteia șansa de a fi în continuare alături de cei dragi. Ciroza hepatică de care suferea impunea de urgență un transplant de ficat, dar organismul său nu a mai rezistat în confruntarea cu boala grea. Duminică, pe 13 august, lupta s-a încheiat pentru Mihaela, care acum se odihnește într-o lume mai bună.

Sursă foto: Facebook.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.