SOCIAL 13 decembrie 2022

(Update) Continuă căutările femeii care a plecat de la Căminul de bătrâni din Hăghig

de Daniela Luca | 795 vizualizări

UPDATE: Din păcate, femeia a fost găsită fără viață. Primele informații transmise de IPJ Covasna sunt AICI. 

Știrea inițială: În cursul zilei de marți, pompierii, alături de polițiștii și jandarmii covăsneni, dar și de salvamontiști și o voluntară, au continuat căutările femeii în vârstă de 78 de ani, rezidentă a Căminului pentru Persoane Vârstnice de la Hăghig, care a plecat de la domiciliu în cursul zilei de duminică. Ziua doi de căutări s-a încheiat fără rezultate însă. 

„După lăsarea întunericului, operațiunile de căutare a persoanei dispărute au fost sistate. Acestea se vor relua mâine dimineață, cu aceleași forțe și mijloace”, ne-a spus marți seara purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Covasna, Mirela Timaru.

În jurul orei prânzului, ISU Covasna a anunțat că pompieri din cadrul Detașamentului Sfântu Gheorghe, cu două mașini 4x4, un ATV și o dronă, patru jandarmi, opt polițiști, patru persoane de la Salvamont și voluntari o caută pe femeie pe raza localității Hăghig. 

Persoanele care pot oferi informații ce pot conduce la găsirea persoanei sunt rugate să sune la 112.

„În seara zilei de 11.12.2022, polițiștii au fost sesizați despre faptul că BERES TEREZ, de 78 ani, a plecat voluntar din Căminul pentru Persoane Vârstnice Hăghig și nu a mai revenit.

Polițiștii efectuează în continuare verificări pentru găsirea persoanei în cauză.

Persoanele care pot oferi informații despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

SEMNALMENTE: înălțime aproximativ 1,65 m; constituție slabă, păr alb; fața ovală; ochi căprui.

- La momentul când a părăsit centrul, aceasta era îmbrăcată cu un halat de culoare albastru închis, lung până la genunchi, pantaloni tricotați de culoare neagră, iar pe cap purta un batic de culoare neagră”, a transmis luni IPJ Covasna.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.