SOCIAL 18 ianuarie 2017

Circulaţie rutieră îngreunată pe unele tronsoane ale DN11 Braşov – Bacău din cauza viscolului

de Agerpres | 1588 vizualizări

Traficul rutier este îngreunat miercuri pe anumite tronsoane ale DN11 Braşov - Bacău din cauza vântului puternic care viscoleşte zăpada, potrivit conducerii Secţiei Drumuri Naţionale Covasna.

Directorul Secţiei Drumuri Naţionale Covasna, Cristian Drincă, a declarat, pentru AGERPRES, că viscolul creează probleme pe DN11, între Târgu Secuiesc şi intersecţia cu DN13E, respectiv sensul giratoriu de la Reci, unde este câmp deschis, iar vântul transportă zăpada pe carosabil.

„Pe toate drumurile naţionale din judeţ se circulă în condiţii bune, dar punctual, în anumite zone apar periodic probleme din cauza viscolului care transportă zăpada pe carosabil. Pe DN11, în zona Târgu Secuiesc sunt porţiuni cu câmp deschis, iar pe alocuri, pe 3-4 kilometri se depune periodic câte un strat de zăpadă. (...) Suntem pregătiţi şi intervenim ori de câte ori e nevoie cu utilaje cu lamă, avem grijă să menţinem viabilitatea drumurilor”, a declarat Drincă.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române avertizează că în judeţul Covasna se circulă îngreunat din cauza viscolului pe DN11, între Târgu Secuiesc şi intersecţia cu DN13E (km 32-41) şi pe DN13E (km 32-38).

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.