SOCIAL 8 martie 2022

Casa Județeană de Pensii Covasna: eliberarea primelor bilete de tratament balnear pe anul 2022

de Covasna Media | 1882 vizualizări

Casa Județeană de Pensii Covasna anunță că, începând cu data de 9 martie 2022, prima serie de bilete de tratament a fost pusă la dispoziția celor interesați: pensionari, asigurați, beneficiari ai unor legi speciale. Distribuirea biletelor de tratament pentru această serie se face în unitățile de tratament balnear proprietatea Casei Naționale de Pensii Publice (unitățile T.B.R.C.M) iar județului nostru i-au fost repartizate 18 bilete de tratament cu începere din 09-12.03.2022 în stațiunile Covasna, Olănesti, Amara, 1 Mai și Sărata Monteoru.

Menționăm că în ultimii ani, Societatea de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă a derulat programe de investiții și modernizări, gradul de confort în unitățile societății, fiind ridicat substanțial.

Hotelul Dacia din Covasna dispune de camere clasificate cu două și trei stele iar în baza de tratament se tratează în principal afecțiuni cardiovasculare.

Hotelul Livadia din Olănești este clasificat cu trei stele și este renumit pentru tratamentul afecțiunilor digestive.

Hotelul Ialomița din stațiunea Amara este clasificat cu trei stele iar în baza de tratament se tratează afecțiuni reumatismale.

Hotel Ceres din stațiunea 1 Mai este clasificat cu trei stele și oferă tratamente similare cu cele din stațiunea Felix, respectiv pentru afecțiuni reumatismale.

Hotelul Ceres din Sărata Monteoru este, de asemenea, un hotel clasificat  cu trei stele și oferă tratamente pentru afecțiuni reumatismale.

Cererile prin care se solicită acordarea biletelor de tratament se completează numai pe formularul tipizat aprobat și sunt puse la dispoziţia solicitanţilor la ghişeul instituţiei sau se pot descărca de pe site-ul Casei Judeţene de Pensii Covasna: www.pensii.covasna –ro.eu, capitolul Formulare.

Cererile tip pot fi transmise prin poștă, prin poșta electronică la adresa de email: comunicare.covasna@cnpp.ro, prin intermediul serviciilor electronice oferite de Portalul C.N.P.P sau se pot depune personal, zilnic, la sediul instituției, în intervalul orar 8,30-13,30, în zilele de luni-joi și 8,30-12 în zilele de vineri.

Compartiment comunicare

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.