SOCIAL 1 aprilie 2020

Carne de pasăre, livrată gratuit la domiciliul vârstnicilor

de Daniela Luca | 3083 vizualizări

O mică societate comercială din Sfântu Gheorghe vine în întâmpinarea persoanelor în etate 

Persoanele de vârsta a treia care locuiesc în Sfântu Gheorghe pot cumpăra carne de pasăre care va fi livrată gratuit în aceeași zi la ușa lor, fără a fi nevoiți să iasă din casă. Inițiativa aparține patronului unei mici societăți comerciale din reședința de județ. 

Începând de luni, 30 martie, carnea de pasăre (Coco Rico) este livrată persoanelor vârstnice, între orele 14:00 și 17:00. 

„Bătrânii pot ieși din casă între orele 11:00  și 13:00. M-am gândit că poate unii se duc la farmacie și apoi nu mai au timp să își ia o pâine pentru că peste tot sunt cozi și atunci m-am gândit că aș putea să îi ajut. Ieri am fost surprins la câte comenzi am avut și câtă lume m-a sunat. În magazin acum peste tot s-au scumpit toate. De când a început criza asta, s-a ridicat prețul de cumpărare în două săptămâni cu doi lei, plus TVA, dar nu am ridicat prețul cu niciun bănuț. Iau mai scump, dar lăsăm prețul care a fost. Mâine trebuie să merg la 23 de adrese. Lumea a văzut pe Facebook și mă sună”, ne-a spus proprietarul magazinului, Adrian Gherghel, precizând totodată că magazinul de pe strada Vasile Goldiș este deschis în continuare. 

Livrarea este gratuită, iar cei care vor să primească produsele la ușă trebuie să facă o comandă la numărul de telefon 0 723 644 911.  

Sursă foto: Facebook/Gherghel Adrian

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.