SOCIAL 6 aprilie 2018

Campania „Zâmbește! Îți stă foarte bine”, în Parcul Elisabeta

de Iulia Drăghici - Taraș | 770 vizualizări

Acțiunea face parte din proiectul iniţiat de American Councils for International Education Romania

Cei șase voluntari ai Asociaţiei Izsák Művek din Sfântu Gheorghe le-au transmis personal cetățenilor care în 4 aprilie au trecut prin Parcul Elisabeta mesajul: „Zâmbeşte! Îţi stă foarte bine”.

Acţiunea, al cărei scop este de a aduce zâmbete pe fețele cetăţenilor din oraş a făcut parte din campania naţională „4/4 pentru prieteni”, iniţiată de American Councils for International Education Romania, cu sprijinul Ambasadei SUA din România şi a altor parteneri.

 Asociaţia Izsák Művek a fost unicul participant din judeţul Covasna, în condițiile în care peste tot în ţară au avut loc diferite evenimente. Concret, voluntarii au distribuit aproximativ 250 de pliante biligve, româno-maghiare, cu mesajul „Zâmbeşte! Îţi stă foarte bine!”.

„Am zis că este o ocazie bună să derulăm acţiunea noastră în cadrul acestui program. Plănuiam de mai mult timp acest lucru, iar iniţiativa lor a fost o bună posibilitate”, ne-a declarat președintele fondator al asociației, Arnold Izsák.

La nivel național, la evenimentul „4/4 pentru prieteni” au luat parte peste 200 de parteneri locali, 3.400 de voluntari din 38 de județe.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.