SOCIAL 3 decembrie 2020

Camere de supraveghere în blocurile din Sfântu Gheorghe?

de Daniela Luca | 1499 vizualizări

Mai mulți reprezentanți ai Asociațiilor de Proprietari au semnalat necesitatea montării acestor dispozitive 

În cadrul unei întâlniri cu autoritățile locale, reprezentanții mai multor Asociații de Proprietari din Sfântu Gheorghe au adus în discuție necesitatea montării camerelor de supraveghere în scările de bloc. S-a discutat și despre un program multianual care prevede modernizarea lifturilor. În acest caz, lucrările vor beneficia de cofinanțare de până la 70% de la Primărie. 

„Am avut o primă rundă de întâlniri cu reprezentanți ai unor Asociații de Proprietari. Am discutat despre acest program de modernizare a lifturilor pe care dorim să îl lansăm și au mai fost ridicate alte câteva probleme de către reprezentanții Asociațiilor de Proprietari și probabil că vom lansa programe și în alte direcții, cum ar fi de exemplu o susținere a Asociațiilor de Proprietari care doresc să monteze camere în scările de bloc. Au fost mai mult persoane care au ridicat această problemă pentru că ar oferi o protecție pentru locuitori dacă în scara blocului, la intrare, ar fi camere video”, a spus miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, primarul Antal Árpád. 

În ceea ce privește programul multianual care prevede modernizarea lifturilor, acesta a precizat că Primăria și-a propus să cofinanțeze lucrările cu aproximativ 70%, urmând ca locatarii să suporte celelalte cheltuieli. După ce se va face o analiză a stării în care se află lifturile, se va trece la reabilitarea propriu-zisă.

În Sfântu Gheorghe sunt aproape 1.000 de scări de bloc, dintre care 109  au lift, au mai precizat autoritățile locale.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.