SOCIAL 26 august 2017

ATENȚIE! DN 10, închis de sărbătoarea Ciobănașului

de Iulia Drăghici - Taraș | 5935 vizualizări

Autoritățile impun în 2 și 3 septembrie o serie de restricții de circulație pe cel mai important drum de acces către orașul Întorsura Buzăului

Întâlnirea automobiliștilor în localitatea brașoveană vecină Întorsurii Buzăului, Trofeul Teliu, determină închiderea completă, în anumite intervale orare, a drumului național 10 chiar de zilele orașului covăsnean.

Coincidență sau nu, de câțiva ani încoace, în aceeași zi cu cea mai importantă sărbătoare a Întorsurii Buzăului, Festivalul Ciobănașul, are loc și o etapă a Campionatului Național de Viteză în Coasă „Dunlop”,  respectiv Trofeul Teliu. Evenimentul automobilistic impune o serie de restricții de circulație pe Drumul Național 10, ruta care face legătura dintre județele Covasna și Brașov.

Astfel, cei care vor dori să participe la festival sau doar să traverseze orașul către alte destinații trebuie să știe că nu vor putea să facă acest lucru în voia lor.

Restricțiile de circulație

Potrivit însemnelor deja afișate pe DN10, acest sector, respectiv Teliu (km 125 + 800) – Brădet (km 121 + 800), este închis circulației publice astfel:

  • Sâmbătă, 2 septembrie a.c.,  în intervalul 08:30 – 13:30 și 15:00 – 20:00;
  • Duminică, 3 septembrie a.c., în intervalul 08:00 - 12:00 și 14:00 – 20:00.

O variantă ocolitoare ce poate fi utilizată de cei care vor să ajungă în zona Buzaielor în weekentul viitor este cea din Zagon – Barcani.

A 45-a ediție a festivalului Ciobănașului, una dintre cele mai longevive sărbători din județul Covasna, aduce și anul acesta o mulțime de invitați speciali.

Sărbătoarea începe sâmbătă seara, când Alexandra Ungureanu, împreună cu Trupa Crush vor aduce un concert în aer liber tinerilor puși pe distracție. Pe aceeași scenă va urca ulterior și Trupa Vezuvius.

Pentru întreaga zi de duminică, organizatorii au pregătit un program folcloric, la care vor lua parte, printre alții, ansamblul folcloric „Doina Gorjului” și o mulțime de soliști recunoscuți la nivel național, dar și artiști locali.

Detalii despre program și artiștii prezenți, în galeria foto, dar și în ediția de luni, 28 august, a ziarului Observatorul de Covasna

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.