SOCIAL 25 noiembrie 2020

Asociația Salvatore a dat, din nou, startul faptelor bune

de Daniela Luca | 885 vizualizări

Cei care vor să ajute familiile nevoiașe din județ și să participe la tombolă, pot cumpăra bilete de la voluntari 

Voluntarii Asociației Salvatore își propun și în acest an să ajungă la sute de familii nevoiașe din județ și să le pună zâmbetul pe chip în preajma sărbătorilor de iarnă. Cei care vor să se implice și să facă parte din campania „Fii și tu un înger” pot cumpăra biletele de tombolă, în valoare de 5 lei. Din suma adunată se vor pregăti și distribui pachete cu alimente de bază celor care duc lipsă. Totodată, persoanele care vor achiziționa bilete au șansa să câștige premiile surpriză puse la bătaie. Extragerea va avea loc pe 19 decembrie.  

„Când masa e plină de bunătăți și gândul ne este la lucruri sfinte, când sărbătorim cu toții nașterea lui Hristos, ne amintim mai des că sunt pe lume oameni care nu au atât de multe ca noi. Oameni simpli, modești, care se descurcă din puțin, oameni fără acoperiș deasupra capului, fără foc în sobă sau cozonaci și sarmale pe masa de Crăciun. Firește că e bine și frumos să îi ajutăm oricând în timpul anului, dar acum, în preajma sărbătorilor, avem un motiv în plus să împărțim bucuria cu cei nevoiași și neajutorați. Deseori mi-e dat să aud oameni care spun că ar vrea să doneze, dar nu știu unde sau cine ar avea nevoie. Dacă cineva vrea să facă o faptă bună și nu știe de unde să înceapă, poate să cumpere un bilet de tombolă pentru a avea și alte persoane un Crăciun fericit. Fiecare poate fi un înger în acest proiect”, ne-a spus președintele Asociației Salvatore, Buna Hunor-Attila.  

Biletele de tombolă, în valoare de 5 lei, vor putea fi achiziționate de la voluntarii organizației. Cei care vor să se implice sunt rugați să sune la numărul de telefon 0744624721. Din suma adunată vor fi cumpărate alimente de bază, făină, mălai, orez, zahăr, ulei, paste făinoase, care vor fi distribuite familiilor nevoiașe din cele cinci orașe din județ, dar și din localitățile alăturate.  

Participanții vor avea șansa să câștige câte unul din zecile de premii oferite de partenerii asociației. Extragerea biletelor norocoase va avea loc pe 19 decembrie. 

O altă tradiție din preajma sărbătorilor este și campania de donare de alimente, „Să cumpărăm cu unul în plus!”, organizată de Asociația Salvatore în magazinul Merkur din zona Pieței Centrale. Anul acesta însă, a trebuit să fie anulată, din motive de siguranță. 

Anul trecut, în preajma Crăciunului, voluntarii au ajuns cu pachete de alimente la aproape 650 de familii, iar acum vor fi fericiți și dacă vor ajunge la jumătate dintre acestea, spun reprezentanții Asociației Salvatore, care a împlinit anul acesta cinci ani de activitate.  

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.