SOCIAL 7 martie 2023

Asociația Izsák Művek este în căutare de voluntari dedicați

de Daniela Luca | 447 vizualizări

Asociația Izsák Művek din Sfântu Gheorghe caută tineri entuziaști și dinamici pentru a derula programul Fondului Permanent de Alimente, dar și alte proiecte interesante. Cei care vor să se implice în activitățile de binefacere trebuie să aibă 14 ani împliniți. Totodată, asociația organizează și o nouă campanie de strângere de fonduri, iar cei care se implică au șansa să câștige un ceas inteligent. 

„Activitatea noastră principală este gestionarea Fondului Permanent de Alimente. Aș dori să fim din nou prezenți în magazinul Kovamat, să împărțim pliante, să strângem alimente și să promovez tombola cu voluntarii, dar și să colecteze declarațiile 230 (3,5% din impozit). Avantajul este că le putem realiza ideile lor, se pot implica în proiecte prin care ajută comunitatea, primesc și mici cadouri, recompense”, ne-a spus președintele Asociației, Izsák Arnold Róbert.

Astfel, în schimbul câtorva ore pe săptămână dedicate comunității, Asociația Izsák Művek oferă, printre altele, contract de voluntariat, adeverință pentru școală, facultate sau locul de muncă, un pachet de bun venit, dar și oportunități de dezvoltare sau programe speciale pentru voluntari.

Persoanele interesate să devină voluntari pot să îi contacteze pe reprezentanți pe pagina de Facebook - Asociaţia Izsák Művek Egyesület. Cei care au între 14 și 16 ani trebuie să prezinte și acordul părintelui sau al tutorelui, precizează reprezentantul asociației. 

Acesta a adăugat că, prin Fondul Permanent de Alimente, înființat în septembrie 2018, au fost donate produse alimentare și alte bunuri în cantitate totală de aproximativ 4.000 de kilograme.

Cu ocazia împlinirii a șase ani de activitate, Asociația Izsák Művek organizează o nouă campanie de strângere de fonduri, care se derulează până pe 8 aprilie. Cei care se vor implica au șansa să câștige un ceas inteligent, în cadrul unei tombole. Condițiile de participare se găsesc pe pagina de Facebook a asociației. 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.