SOCIAL 23 ianuarie 2020

Asociația Izsák Művek este în căutare de voluntari dedicați

de Daniela Luca | 1977 vizualizări

Activitatea vine cu o serie de beneficii, spun reprezentanții Organizației  

Asociația Izsák Művek din Sfântu Gheorghe caută tineri entuziaști și dinamici pentru a derula programul Fondul Permanent de Alimente, dar și alte proiecte interesante. Cei care vor să se implice în activitățile de binefacere trebuie să aibă 14 ani împliniți.

În schimbul câtorva ore pe săptămână dedicate comunității, Asociația Izsák Művek oferă, printre altele, contract de voluntariat, adeverință pentru școală, facultate sau locul de muncă, un pachet de bun-venit, dar și oportunități de dezvoltare sau programe speciale pentru voluntari. 

Oricine este perfect, atât timp cât este serios, se implică și este activ. În primul rând ar fi bine să avem voluntari școlari, care au timp după ore sau în weekend. În prezent avem între șase și opt voluntari care sunt și activi. Voluntarii vor primi o mică surpriză când se înscriu. În plus, avem evenimente dedicate doar voluntarilor. Ideile lor sunt ascultate pentru că nu avem mulți voluntari, iar astfel cei activi pot influența activitățile Asociației”, ne-a spus președintele Asociației, Izsák Arnold Róbert.

Acesta a adăugat că prin Fondul Permanent de Alimente, înființat în septembrie 2018, au fost donate alimente și alte bunuri în cantitate totală de 2.000 de kilograme.

Fondul Permanent de Alimente este prezent în următoarele magazine din Sfântu Gheorghe: KOVAMAT (str. Benedek Elek) și BANI MARKET (la semafoare, lângă Farmacia Richter). 

Cei care doresc să devină voluntari pot să îi contacteze pe reprezentanți pe pagina de Facebook - Asociaţia Izsák Művek Egyesület.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.