SOCIAL 5 martie 2021

Aproape 500 de pachete cu produse alimentare, distribuite persoanelor defavorizate din Întorsura Buzăului

de Agerpres | 2001 vizualizări

Aproape 500 de pachete cu produse alimentare vor fi distribuite luna aceasta persoanelor defavorizate din oraşul Întorsura Buzăului, prin Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate (POAD).

Potrivit conducerii Primăriei, pachetele conţin câte 5 kg de făină, 4 kg de mălai, 2 pungi de paste făinoase a câte 400 g, 4 litri de ulei, 2 kg de zahăr, 4 kg de orez, 5 cutii de conserve de carne de vită şi 3 cutii de conserve carne de porc (câte 300 g fiecare), 5 conserve de pateu de ficat de porc (200 g), 2 borcane de compot de fructe (720 ml), un borcan de gem de fructe şi un gem de fructe dietetic (360 g).

Oraşul Întorsura Buzăului are alocate 492 de pachete cu produse alimentare, care vor fi distribuite până pe 31 martie familiilor şi persoanelor singure care beneficiază de venit minim garantat, beneficiarilor alocaţiilor pentru susţinerea familiei acordate în baza Legii nr. 277/2010, precum şi persoanelor sau familiilor aflate temporar în situaţii critice sau în situaţii de vulnerabilitate.

Produsele alimentare sunt acordate prin Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate (POAD) 2019-2021, derulat de Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul de Ajutor European.

Sursa foto: Facebook/ Primăria Întorsura Buzăului

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.