SOCIAL 6 ianuarie 2023

Aproape 10.000 de persoane au solicitat cardul Sepsi

de Agerpres | 943 vizualizări

Aproape 10.000 de persoane din municipiul Sfântu Gheorghe au solicitat autorităţilor locale eliberarea cardului Sepsi, pe baza căruia pot beneficia de reduceri la bazele sportive şi de agrement aflate în subordinea Consiliului local.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei, posesorii acestor carduri pot obţine reduceri de până la 50% la biletele de intrare la baza de înot şi recreere, precum şi la cele două patinoare şi la pârtiile de schi din staţiunea Şugaş Băi.

„Societatea Sepsi ReKreativ, care administrează bazele sportive şi de agrement ale Primăriei Sfântu Gheorghe, a emis până la începutul acestui an un număr total de 9.568 de carduri Sepsi. Introduse în vara anului 2021, cardurile le oferă localnicilor din Sfântu Gheorghe reduceri de preţ ale biletului de intrare la piscină, ştrand, Şugaş spa, grota salină, la cele două patinoare, dar şi la pârtiile de schi de la Şugaş Băi”, se arată într-o postare pe pagina de internet a Primăriei.

Spre exemplu, preţul unui bilet standard de intrare la piscina acoperită din Sfântu Gheorghe este de 42 de lei, dar localnicii care deţin card Sepsi trebuie să achite doar jumătate din această sumă.

La pârtiile de schi din Şugaş Băi, preţul standard pentru o urcare cu schi-liftul este de 12 lei de persoană, dar posesorii Sepsi Card plătesc doar 6 lei, iar la cele două patinoare din Sfântu Gheorghe, respectiv cel acoperit de lângă Arena Sepsi şi cel în aer liber din Piaţa Centrală, tariful standard este de 21 lei de persoană şi 11 lei cu card.

Pentru a intra în posesia cardurilor, persoanele cu domiciliul sau reşedinţa în Sfântu Gheorghe, precum şi elevii din alte localităţi, dar care frecventează unităţi de învăţământ din municipiu, trebuie să trimită prin e-mail la secretariat@rekreativ.club o cerere tip împreună cu o declaraţie pe propria răspundere că nu au datorii la bugetul local, o copie după buletinul de identitate sau, după caz, după carnetul de elev vizat, şi o fotografie.

Cererile pe hârtie pot fi depuse şi personal la Piscina acoperită din Sfântu Gheorghe, de luni până vineri între orele 8-16, sau la Compartimentul Relaţii cu Publicul, Informaţii, Registratură din cadrul Primăriei Sfântu Gheorghe, împreună cu actele necesare.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.