SOCIAL 20 decembrie 2019

Aproape 1.000 de daruri de Crăciun, împărțite la Ozun

de Daniela Luca | 2084 vizualizări

Pachetele vor ajunge la copiii din localitate, dar și la persoanele nevoiașe 

De peste zece ani, autoritățile locale din Ozun, ajutate de persoane fizice și de firme, împart bucurii copiilor din localitate, dar și persoanelor vârstnice și celor nevoiași. Astfel, și anul acesta, în cursul zilei de vineri, 20 decembrie, 423 de copii din comuna covăsneană vor primi cadouri, iar alte peste 530 de pachete urmează să fie distribuite persoanelor cu posibilități materiale reduse, dar și celor care au împlinit vârsta de 75 de ani. 

„Niciodată nu cerem în cursul anului niciun fel de sponsorizare, dar la sfârșit de an solicităm o sumă simbolică pentru a pregăti pachete cu alimente pentru cei nevoiași, pentru vârstnici de peste 75 de ani și pentru preșcolari și școlari. Asta înseamnă în total circa 1.000 de pachete. Am pregătit și diplome pentru acești oameni care au ajutat, persoane fizice și juridice. Avem ani când primim peste 20.000 de lei și ani când se strâng mai puțini. Acum am strâns 18.000 de lei, aproximativ”, ne-a spus joi, 19 decembrie, primarul comunei Ozun, Ráduly István.

În ceea ce privește pachetele pentru bătrâni și săraci, primarul ne-a spus că listele cu beneficiari se întocmesc pe baza numelor primite de la preoții din comună, de la profesori și chiar de la consilierii locali. Totodată, în ultima ședință ordinară din an, lista finală se votează în Consiliul Local, iar cu câteva zile înainte de Crăciun, pachetele ajung la destinație. 

Astfel, darurile vor fi livrate celor 423 de copii și celor 535 de persoane vârstnice sau nevoiașe, vineri, 20 decembrie. 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.