SOCIAL 2 august 2017

12 jandarmi covăsneni avansați în grad

de Iulia Drăghici - Taraș | 954 vizualizări

Evenimentul a avut loc pe 1 august la sediul Inspectoratului de Jandarmi

Doi ofițeri și 10 subofițeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Gheorghe Doja” Covasna au fost avansați în gradul următor, ca urmare a îndeplinirii stagiului minim în grad, începând cu data de 1 august a.c., prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, respectiv al inspectorului șef al Jandarmeriei Covasna.

Evenimentul s-a desfășurat în cadrul unei adunări festive, ce a avut loc marți la sediul Inspectoratului Județean de Jandarmi Covasna.

„În cadrul acestei festivități a fost prezentat Ordinul Ministrului Afacerilor Interne de înaintare în grad a ofițerilor și Ordinul Inspectorului șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Covasna pentru înaintarea în grad a subofițerilor, după care, în prezența colegilor, conducerea inspectoratului a înmânat cadrelor noile grade. Conform Legii 80/1995 privind statutul cadrelor militare «gradul militar este un drept al titularului și reprezintă recunoașterea în plan social a calității de cadru militar»”, arată un comunicat de presă transmis de IJJ Covasna.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.