SOCIAL 16 februarie 2018

1.400 de persoane lucrează pentru orașul Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 816 vizualizări

În calcul intră și funcționarii din instituțiile subordonate Primăriei Sfântu Gheorghe

În fiecare a zecea familie din Sfântu Gheorghe există un membru care lucrează pentru orașul Sfântu Gheorghe, a spus joi, în cadrul unei conferințe de presă, primarul Antal Árpád.

Numărul angajaților în cele 15 instituții subordonate Primăriei Sfântu Gherghe se ridică în prezent la 1.400. Primarul Antal Árpád a făcut cunoscute cifrele în contextul în care a precizat că își dorește inițierea unei campanii prin care să se prezinte foarte clar care sunt atribuțiile autorităților locale, precizând că nu chiar tot ce se întâmplă în oraș cade în responsabilitatea acestora.

 „Putem observa faptul că atunci când lucrurile funcționează și sunt în regulă, totul ni se pare normal și nu vedem cantitatea de lucru sau oamenii care stau în spatele unor proceduri pentru ca lucrurile să funcționeze. Am făcut un mic calcul și am ajuns la cifra de 1400 de persoane care lucrează în municipiul Sfântu Gheorghe pentru a putea oferi servicii de calitate cetățenilor. Faptul că în acest oraș avem iluminat public, străzile sunt curățate, parcurile sunt amenajate, întreținute și așa mai departe se datorează celor 1.400 de oameni. Pot să spun că în fiecare a zecea familie din Sfântu Gheorghe este un om care lucrează pentru acest oraș. Ar fi bine să privim aceste lucruri și din această perspectivă și tot ce se întâmplă în oraș, că ne place sau nu ne place, este meritul poate al vreunui vecin. Cred că e bine să privim lucrurile și din această perspectivă, a declarat Antal Árpád.

Edilul a subliniat că își dorește ca „cetățenilor să le fie foarte clar care sunt atribuțiile autorităților locale”, pentru că se întâmplă de multe ori să primească solicitări de soluționare a unor probleme care nu cad în atribuțiile primăriei sau instituțiilor subordonate.

De asemenea, începând din luna martie a acestui an, primarul va susține conferințe de presă lunare sau bi-lunare, pe rând, cu fiecare șef de instituție subordonată.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.