POLITICA 29 septembrie 2020

UDMR Covasna: Ne dorim să întărim acest scor la alegerile parlamentare

de Daniela Luca | 1087 vizualizări

Care este obiectivul pentru scrutinul din decembrie 

Conducerea UDMR Covasna a declarat luni, în cadrul unei conferințe de presă, că speră ca și la alegerile parlamentare din luna decembrie să obțină un scor foarte bun. Acest lucru ar însemna ca în parlamentul României să fie doi senatori și trei deputați UDMR din județul Covasna, spun liderii organizației. 

„Am spus în campania electorală că aceste alegeri sunt despre viitor. Următorul pas extrem de important sunt alegerile parlamentare. UDMR a obținut un scor foarte bun la alegerile locale și noi ne dorim să întărim acest scor la alegerile parlamentare. Iar mesajul este unul foarte simplu: fiecare vot contează. În Sfântu Gheorghe 45 de voturi au lipsit PSD-ului să treacă pragul de 5%, iar PNL-ului doar câteva voturi ca să ia al doilea mandat și nu UDMR-ul să ia al 18-lea mandat”, a declarat primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, liderul organizației locale UDMR.

Concret, un rezultat bun ar însemna, potrivit liderului UDMR Covasna, Tamás Sándor „doi senatori și trei deputați în județ la noi”. 

Alegerile parlamentare din 2016 au fost câștigate de UDMR la nivelul județului Covasna, cu peste 74% din voturile alegătorilor de aici. 

Campania electorală pentru alegerile parlamentare din acest an începe pe 6 noiembrie și se încheie pe 5 decembrie, la ora 7:00, iar votarea are loc pe 6 decembrie, între orele 7:00 și 21:00, potrivit unei Hotărâri de Guvern.  

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.