POLITICA 27 august 2012

Traian Băsescu este oficial preşedinte. Decizia CCR a fost publicată în Monitorul Oficial

de Covasna Media | 374 vizualizări

Monitorul Oficial a publicat, luni seara, decizia Curţii Constituţionale prin care referendumul din 29 iulie este invalidat, informează România TV. Din acest moment, Traian Băsescu revine oficial în fruntea statului, reluându-şi mandatul de Preşedinte al Republicii.

Decizia CCR prin care referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu era invalidat a fost publicată în Monitorul Oficial, la trei ore după citirea documentului în plenul reunit al Parlamentului.

De altfel, revenirea lui Băsescu la Palatul Cotroceni este aşteptată în această seară.

Decizia Curţii Constituţionale de invalidare a referendumului din 29 iulie a fost oficializată, luni, în plenul Parlamentului odată cu citirea în faţa senatorilor şi deputaţilor. Consemnarea revenirii lui Traian Băsescu la Cotroceni a venit după mai bine de două ore de tensiuni în rândul USL. Primii care au cerut boicotarea şedinţei au fost liberalii, parlamentarii PNL fiind şi cei dintâi care au părăsit plenul după reluarea plenului. Senatorul liberal Ioan Ghişe a propus în faţa celor două Camere reunite ca Parlamentul să ia o pauză de două zile, astfel încât judecătorii CCR să-şi poată reconsidera hotărârea.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.