POLITICA 14 iunie 2012

Tischler Ferenc ar putea fi noul viceprimar

de Covasna Media | 663 vizualizări

Având în vedere faptul că UDMR a obținut rezultate foarte bune la alegerile locale, nu are nevoie de formarea unor coaliții în Consiliul Local Sfântu Gheorghe. Înainte de alegeri primarul Antal Árpád a declarat că dorește continuarea drumului început în urmă cu patru ani, așadar este aproape sigur că Sztakics Éva va fi din nou viceprimar al municipiului reședință de județ. În locul celuilalt viceprimar, Bálint József (PCM), se va instala însă un alt membru UDMR. Mai multe voci vehiculează numele lui Tischler Ferenc, dar deocamdată nu s-a luat o decizie în acest sens.

„Nu neg faptul că au avut loc astfel de discuții înainte de alegeri, și nici faptul că nu aș putea fi eu viceprimarul municipiului Sfântu Gheorghe. Deocamdată însă nu s-a luat nicio decizie finală în acest sens. Probabil că în următoarele câteva zile vom ști cu siguranță care este situația” – ne-a declarat Tischler Ferenc.

Tischler lucrează momentan la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Covasna și conduce Serviciul de Ajutor Maltez în județ.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.