POLITICA 27 septembrie 2009

Tamás Sándor se vrea şef la UDMR

de Covasna Media | 410 vizualizări
Preşedintele CJ Covasna candidează pentru şefia UDMR Covasna

Preşedintele Consiliului Judeţean Covasna (CJ), Tamas Sandor, va candida pentru preşedinţia organizaţiei UDMR Covasna, alegerile pentru această funcţie urmând a avea loc în luna octombrie.

Potrivit lui Tamas Sandor, în primul rând trebuie refăcută structura UDMR din judeţ, în sensul în care să se înfiinţeeze 5 organizaţii cu atribuţii concrete stabilite în statut, iar cu ocazia alegerilor va candida la

Preşedintele CJ Covasna candidează pentru şefia UDMR Covasna

Preşedintele Consiliului Judeţean Covasna (CJ), Tamas Sandor, va candida pentru preşedinţia organizaţiei UDMR Covasna, alegerile pentru această funcţie urmând a avea loc în luna octombrie.

Potrivit lui Tamas Sandor, în primul rând trebuie refăcută structura UDMR din judeţ, în sensul în care să se înfiinţeeze 5 organizaţii cu atribuţii concrete stabilite în statut, iar cu ocazia alegerilor va candida la funcţia de preşedinte al UDMR Covasna.

„Primordială este refacerea statutu lui, structurii UDMR Covasna, şi desigur după aceea vin şi alegerile, şi o să candidez la funcţia de preşedinte judeţean. Fiecare scaun o să aibă preşedinţie, vor fi 5 preşedinţi şi desigur decizia va fi comună, însă direcţia va fi una”, a declarat Tamas Sandor.

Cele cinci organizaţii vor fi municipiul Sfântu-Gheorghe, pentru care va candida primarul municipiului, Antal Arpad, şi organizaţiile din zona Sfântu-Gheorghe, din Baraolt, Târgu-Secuiesc şi Covasna, fiecare cu atribuţii concrete şi autonomie sporită.

Liderii celor două organizaţii teritoriale ale UDMR din judeţul Covasna - UDMR Covasna Trei Scaune de Sus şi Trei Scaune de Jos - au decis recent unirea într-o organizaţie unitară, la nivelul întregului judeţ.

Preşedintele UDMR Covasna Trei Scaune de Jos, senatorul Albert Almos, a declarat că în cadrul întâlnirii forului de conducere judeţean al organizaţiei sa hotărât ca de acum înainte să nu se mai facă diferenţa între două organizaţii teritoriale, ci să existe o singură organizaţie la nivelul judeţului Covasna. „Prin asta multe lucruri se vor simplifica, hotărârile probabil se vor lua mai uşor, eu am susţinut mereu să fie o organizaţie”, a spus Albert Almos.

În luna octombrie vor avea loc la nivelul judeţului Covasna şi alegerile pentru noul preşedinte al UDMR Covasna. Senatorul Albert Almos a precizat că nu intenţionează să mai candideze la aceste alegeri, din considerentul că este mai bine ca noul preşedinte să fie permanent în judeţ, nu să vină doar în weekend de la Bucureşti, cum se întâmplă în cazul lui.

Ana Sidon

Teme articol: UDMR Tamas Sandor
Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.