POLITICA 11 iunie 2012

Tamas Sandor a recâştigat preşedinţia CJ, potrivit numărătorii paralele a UDMR

de Agerpres | 428 vizualizări

Tamas Sandor a câştigat cel de-al doilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Covasna, potrivit numărătorii paralele efectuate de Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR).

Tamas Sandor, care este şi preşedintele UDMR Covasna, a declarat luni noaptea pentru AGERPRES că a obţinut majoritate covârşitoare în cea mai mare parte a localităţilor din judeţ. El a subliniat că Uniunea a avut la alegerile de duminică un scor mai bun decât în urmă cu patru ani.

'Conform rezultatelor parţiale, avem mai multe voturi, mai mulţi primari şi mai mulţi consilieri locali şi judeţeni decât în anul 2008. Acest lucru înseamnă că am preconizat bine faptul că oamenii apreciază munca depusă. Avem o muncă de patru ani în spate şi mă bucur că nu micii şi berea au avut câştig, ci munca corectă depusă de noi şi de primarii UDMR. Desigur, câştigarea alegerilor reprezintă şi o mare responsabilitate pentru următorii patru ani, dar cunoscând primarii şi consilierii noştri am certitudinea că o să mergem înainte tot aşa cu munca depusă, deoarece campania noastră s-a bazat pe rezultatele obţinute în ciuda crizei economice', a declarat Tamas Sandor.

Potrivit numărătorii paralele, UDMR a câştigat cele mai multe primării. Printre altele, a recâştigat oraşele Sfântu Gheorghe şi Covasna, dar şi cele din Baraolt şi Târgu Secuiesc, conduse în ultimii patru ani de Partidul Civic Maghiar. În urma scrutinului de duminică, UDMR şi-a adjudecat şi primăriile Valea Crişului şi Vâlcele, care au fost conduse în ultimii patru ani de primari PDL, respectiv PSD.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.