POLITICA 12 noiembrie 2012

Soprana Felicia Filip sprijină campania electorală a candidatului USL Emil Pantelimon

de Agerpres | 536 vizualizări

Cunoscuta soprană Felicia Filip susţine campania electorală a candidatului USL Covasna Emil Pantelimon care candidează pentru Camera Deputaţilor în colegiul uninominal Sfântu Gheorghe.

Într-un comunicat de presă, se arată că atât Felicia Filip, cât şi soţul ei, regizorul Cristian Mihăilescu, şi-au manifestat „susţinerea totală” pentru Emil Pantelimon, care se bucură de apreciere şi din partea altor personalităţi culturale din ţară.

„Atunci când ne gândim la ce aşteptări avem de la tânăra generaţie avem câteva repere: dorim ca tinerii noştri să fie inteligenţi, informaţi, cultivaţi, cu iniţiativă şi cu respect pentru principiile morale. Un astfel de tânăr care poate să devină un model pentru generaţia lui, adică un inteligent şi fermecător, un profund şi strălucitor în acelaşi timp, un asemenea tânăr poartă un nume: Emil Pantelimon. Eu şi soţul meu îi suntem alături cu toată dragostea şi respectul nostru!”, afirmă Felicia Filip.

Emil Pantelimon este unul dintre cei mai tineri candidaţi din ţară pentru alegerile parlamentare – a împlinit în această vară 23 de ani – şi are la activ o bogată activitate civică şi politică în cadrul organizaţiei de tineret a PNL Covasna. Acesta a fost unul dintre iniţiatorii manifestărilor cultural-artistice „Seri albastre” şi „Povestea din Ajun” desfăşurate la Sfântu Gheorghe, la care a participat în calitate de invitat de onoare şi Felicia Filip. În urmă cu aproape trei luni Pantelimon a devenit consilier personal al Ministrului Culturii.

Contracandidaţii lui Emil Pantelimon în Colegiul uninominal I pentru Camera Deputaţilor sunt fostul subsecretar de stat Marko Attila (UDMR), preotul reformat Santa Imre (Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania), geologul Radu Viorel (Alianţa România Dreaptă), Mircea Măgheruşan (Partidul România Mare), Ştefan Radu Doru (Partidul Poporului Dan Diaconescu) şi Tămaş Vasile Antonie (Partidul Ecologist Român).

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.