POLITICA 16 noiembrie 2020

Senatorul Fejer László Ödön a anunțat că are COVID-19

de Daniela Luca | 649 vizualizări

Senatorul UDMR de Covasna Fejer László Ödön a anunțat sâmbătă, prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare, că are COVID-19. Acesta este în izolare la domiciliu împreună cu soția sa, confirmată și ea. 

„Oricine mă cunoaște știe că este destul de greu să ții pasul cu mine, deoarece am un stil de viață foarte activ. Acum câte zile am observat că eram puțin mai obosit și aveam nevoie de mai multă căldură decât de obicei. Am crezut că se cauzează grabei asociate cu campania electorală, dar am continuat să observ ce se întâmplă cu mine, pentru că trebuie să fii pregătit pentru orice în această perioadă. M-am dezinfectat permanent pe mâini, am purtat mască, am respectat distanța necesară, am evitat locurile aglomerate. 

Ca măsură de precauție, am evitat întâlnirile față în față pentru câteva zile, iar pentru radio am acordat doar interviuri telefonice. 

Aseară s-a dovedit că bine am făcut, deoarece atât testul meu pentru coronavirus cât și al soției mele au arătat un rezultat pozitiv. Înainte de asta am făcut toate analizele. Medicul mi-a spus că totul este în regulă, că sunt sănătos. Virusul este prezent în corpul meu într-un procent atât de mic încât nu a putut să mă infecteze foarte tare, dar ca măsură de precauție și cu un sentiment de responsabilitate civică, i-am informat pe toți cei cu care m-am întâlnit recent. Urmărim protocolul și am intrat în izolare la domiciliu, eu și soția mea, timp de două săptămâni. 

Singurea mea rugăminte este să fii atent, să te dezinfectezi, să porți mască, să păstrezi distanțele recomandate de autorități și să ai grijă de tine și de cei din jur”, a scris senatorul UDMR, Fejer László Ödön, sâmbătă, pe pagina de Facebook. 

Acesta a precizat că se simte bine și moral și fizic și că va continua să lucreze de acasă.

Și primarul din Covasna și cel din Sfântu Gheorghe au anunțat prin intermediul Facebook-ului că au Covid-19.

Sursă foto: Facebook/ Fejér László Ödön.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.