POLITICA 7 ianuarie 2022

Sebastian Cucu a fost învestit în funcția de subprefect

de Iulia Drăghici - Taraș | 1690 vizualizări

Sebastian Cucu (PSD) a fost învestit joi, 6 ianuarie, în funcția de subprefect al județului Covasna. 

Ca și în celelalte funcții, primul meu gând este să îmi fac treaba. Așa cum am spus și la învestire, din această poziție, potrivit legii, subprefectul ajută prefectul în îndeplinirea atribuțiilor. Asta urmează să fac. Sigur, ajutorul nu este unul necondiționat, ci este unul subsumat misiunii pe care Instituția Prefectului o are”, a declarat joi, pentru Observatorul de Covasna – CovasnaMedia.ro, noul subprefect al județului Covasna, Sebastian Cucu.  

Tot acesta ne-a declarat și că a acceptat de îndată propunerea de a reveni din această poziție în conducerea Prefecturii. „Nu a fost o decizie dificilă. Am considerat, fără să dau dovadă de lipsă de modestie, că pot face față unei astfel de provocări și cred în continuare asta”, ne-a mai spus Sebastian Cucu. 

Acum, echipa de la conducerea Prefecturii Covasna este formată din prefectul Ráduly István (UDMR) și subprefecții Cosmin Boricean (PNL) și Sebastian Cucu (PSD).

Felicitări domnului Sebastian Cucu cu ocazia învestirii în funcția de subprefect al județului Covasna.  Sunt convins că prin completarea conducerii instituției, din care mai face parte și domnul Cosmin Boricean, cu un jurist cu experiență, va face și mai eficientă activitatea noastră”, a transmis și prefectul Ráduly István. 

Sebastian Cucu a mai fost subprefect din primăvara anului 2014, până în luna decembrie a aceluiași an, când a preluat funcţia de prefect. A condus Prefectura astfel până în decembrie 2019.

Actualul subprefect lucrează în Prefectură din anul 2002, iar din 2008 a condus Serviciul juridic.

A doua funcție de subprefect al județului Covasna a rămas liberă în septembrie, după ce Dulányi-Balogh Szilárd (USR PLUS) a fost revocat, asemenea tuturor omologilor săi din țară care făceau parte din același partid, după ruperea alianței de guvernare, formată la acea vreme din PNL-USR-UDMR. 

Sursa foto: Facebook/ Ráduly István. 

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.