POLITICA 17 ianuarie 2020

PSD Covasna anunță că se pune pe treabă

de Iulia Drăghici - Taraș | 3918 vizualizări

Urmează alegeri în cadrul filialei, iar Horia Grama candidează în continuare la șefie 

Partidul Social Democrat (PSD) Covasna este în plin proces de organizare pentru „sezonul” electoral, care se apropie. În 31 ianuarie, la Covasna va avea loc ședința comitetului executiv județean, în care se va alege conducerea partidului. Printre candidații la șefie se numără și actualul președinte, Horia Grama. Până la finele lunii februarie, PSD Covasna va anunța și candidații pentru alegerile locale.   

Ne propunem cât mai mult. Toate dacă putem să le luăm. Asta nu depinde numai de noi. După conferința extraordinară, vom avea un set de consultări, vom avea practic în pregătirea pentru alegerile locale și vom avea consultări cu fiecare organizație locală. S-au demarat aceste evaluări să ne fixăm din timp care sunt oamenii cei mai buni și pentru echipa de consilieri și pentru funcțiile de primari și viceprimari pe care o să îi promovăm. Deocamdată nu am stabilit nimic. Dar candidații care au performat vor fi în continuare candidați dacă își doresc și încercăm să găsim cele mai bune soluții  și acolo unde am avut și nu mai avem. De exemplu, ne propunem să recâștigăm Primăria Vâlcele, unde avem numai viceprimar”, a declarat joi, într-o conferință de presă, președintele PSD Covasna, Horia Grama. 

În ceea ce privește Primăria Întorsura Buzăului, Horia Grama a spus că nu sunt deocamdată discuții de vreo alianță cu actualul primar, Leca Băncilă, fost membru al PSD, în prezent în ALDE și că deciziile vor fi luate alături de liderii locali ai partidului de acolo.  

Nu am avut nicio discuție cu domnul Leca, nici eu personal, nici din partid. În toate discuțiile vizând aceste chestiuni vor intra obligatoriu și liderii locali ai organizației și în momentul de față nu avem conturate niște candidaturi nici acolo unde sunt ai noștri. Categoric, până la sfârșitul lunii februarie vom avea candidați”, a mai spus Grama. 

În același context, actualul președintele PSD Covasna a spus joi că e conștient că formațiunea pe care o reprezintă în județ a avut de pierdut în ultimul timp din cauza scandalului provocat în jurul fostului președinte al formațiunii Liviu Dragnea, care i-a și înlăturat de la putere. 

„Trebuie să se reînnoiască administrația”, a mai spus acesta, precizând totuși că deși vor face eforturi să aducă tineri în partid, tot membrii loiali vor avea întâietate la funcțiile publice. 

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.