POLITICA 24 ianuarie 2019

(Update) PSD Covasna a trimis un nou membru în Consiliul Județean

de Iulia Drăghici - Taraș | 1212 vizualizări

Mike Gabriella a depus miercuri jurământul și a preluat astfel funcția

Consiliul Județean (CJ) Covasna are, începând de miercuri, 23 ianuarie, un nou membru. Este vorba despre Mike Gabriella, membră a Partidului Social Democrat Covasna, devenită consilier ca urmare a încetării mandatului deținut până acum de Cătălin-George Morar. La evenimentul de depunere a jurământului și de preluare a funcției, aceasta a fost însoțită de Roxana Mînzatu, deputat de Brașov în Parlamentul României, membră a aceluiași partid.

„Se validează mandatul de consilier judeţean al domnișoarei Mike Gabriella, supleant pe lista de candidați a Partidului Social Democrat, în urma alegerilor locale din data de 05 iunie 2016, mandat devenit vacant ca urmare a încetării de drept a mandatului de consilier județean al domnului Morar Cătălin-George”, arată hotărârea adoptată joi de Consiliul Județean Covasna.

Mike Gabriella este absolventă a Colegiului Național „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe, a Facultății de Științe Economice din Brașov, dar și doctor, după absolvirea Facultății de Alimentație și Turism din Brașov. Aceasta a studiat și la Școala Europeană de Științe Politice din Strasbourg, potrivit informațiilor de pe Facebook. Din 2006 până în prezent, tânăra lucrează la Stațiunea De Cercetare – Dezvoltare Pentru Cartof Târgu Secuiesc.

Deputatul de Brașov, Roxana Mînzatu, a luat cuvântul în plenul CJ Covasna, imediat după învestirea în funcție a noului consilier, aducând laude covăsnenilor în privința desfășurării ședinței.

„Vă admir pentru cât de fluid desfășurați discuțiile. (...) Totul este o înțelegere și o armonie. (...) Eu astăzi am venit ca oaspete și prietenă a Gabriellei, suntem colege și de partid și de organizație de femei și pentru noi e important, eu sunt vecină din Brașov, dar e important că e o doamnă și o felicit. Dar, desigur, dacă pot să vă fiu de folos, (...) și colegii mei deputați și senatori de Brașov, aici sunt, vă stau la dispoziție (...) că de multe ori de la județ până la Parlament se pierd și informațiile, și soluțiile. Important e să ținem aproape”, a declarat Roxana Mînzatu.

Comisia de validare a constatat că au fost respectate dispozițiile legale, și că nu sunt cazuri de incompatibilitate, fapt pentru care a hotărât să propună validarea mandatului consilierului județean Mike Gabriella.

Întrebată de reporteri despre obiectivele și planurile în noua calitate, de consilier județean, aceasta ne-a declarat că va reveni în curând cu un răspuns scris.

 

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.