POLITICA 27 septembrie 2012

Preşedintele PNL Covasna regretă retragerea din politică a lui Dan Manolăchescu (PDL)

de Agerpres | 364 vizualizări

Preşedintele PNL Covasna Marius Obreja a declarat joi după-amiază, în cadrul unei conferinţe de presă, că regretă sincer retragerea din viaţa politică a liderului PDL Covasna Dan Manolăchescu. Obreja a menţionat că Manolăchescu este un om tânăr, cu idei, care a adus o schimbare reală în viaţa PDL Covasna.

'Vă spun fără nici un fel de urmă de fariseism că regret plecarea lui. În cei doi ani cât s-a aflat la conducerea organizaţiei aceasta a cunoscut o întinerire, adresându-se altui segment de vârstă şi ocupaţie', a declarat Marius Obreja.

Dan Manolăchescu a anunţat în urmă cu aproape o săptămână că demisionează din partid şi că se retrage definitiv de pe scena politică, dezamăgit în general de prestaţia clasei politice şi nu atât a echipei din care a făcut parte.

'Pot spune că nu mă regăsesc în profilul noilor politicieni care mai mult adâncesc crizele decât le rezolvă', a declarat pentru AGERPRES Dan Manolăchescu. Acesta a mai spus la acea vreme că nu se va înscrie în nici un alt partid şi că retragerea sa din politică este definitivă. Conducerea interimară a a PDL Covasna fost preluată de preşedintele organizaţiei Sfântu Gheorghe, Codruţ Opaiţ.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.