POLITICA 28 septembrie 2021

Președintele PNL Covasna, reacție după congres: „Se ajunsese la un maxim, la o plafonare cu vechiul președinte”

de Iulia Drăghici - Taraș | 2950 vizualizări

Urmează o perioadă în care se vor întâmpla lucruri bune și pentru județul Covasna, susține președintele filialei județene Covasna a Partidului Național Liberal (PNL), Olimpiu Floroian, ca reacție la deznodământul congresului în urma căruia s-a ales noul președinte al formațiunii politice, în persoana premierului Florin Cîțu. 

Lucrurile au început să se liniștească și la noi în județ. Practic eu cred că începem cu dreptul noua perioadă, cu noul președinte. În zilele următoare o să se și simtă treaba asta, se vor întâmpla lucruri bune și pentru județul Covasna. Sper să se întâmple cât mai repede. Nu vreau să fac aprecieri deocamdată despre noua conducerea a partidului de la nivel central, pentru că eu mă ocup doar de județ și vreau să rămân doar cu această bucățică a mea, dar speranțele noastre sunt mari. (...) Mi-am dorit ca lucrurile să se liniștească, să ne putem apuca de treabă și să nu mai facem politică sub presiune”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, Olimpiu Floroian. 

Cât despre rezultatul alegerilor, în urma cărora președinte al partidului a fost ales actualul premier Florin Cîțu, președintele PNL Covasna spune că a fost cel dorit. 

Pot să vă spun că suntem printre cei care am semnat susținerea candidaturii la funcția de președinte al partidului a lui Florin Cîțu. Nu am semnat susținerea lui Ludovic Orban. Din punctul meu de vedere, lucrurile, pentru viitorul Partidului Național Liberal, merg în direcția bună. (...) Senzația noastră și a mea, ca președinte, e că se ajunsese la un maxim, la o plafonare cu vechiul președinte. Atât pot să vă declar. Sper ca noul președinte să aibă o altă viziune și să își îndrepte atenția și în teritoriu mai mult decât a făcut-o vechiul președinte”, a mai spus șeful PNL Covasna. 

Olimpiu Floroian spune și că nu a candidat la nicio funcție în biroul executiv al PNL și că rămâne doar membru în Biroul Permanent Național prin funcția pe care o deține ca președinte al filialei județene. 

Sursa foto: Facebook/ Olimpiu Floroian

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.