POLITICA 28 iulie 2021

Prefectul va organiza audiențe în toate orașele din județul Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 1544 vizualizări

Prefectul de Covasna, Ráduly István, va organiza întâlniri cu cetățenii, în fiecare zi de joi din ultima săptămână a lunii, într-unul dintre orașele județului. Scopul este în primul rând facilitarea comunicării cu cetățenii, pentru că nu toți au posibilitatea să ajungă la Sfântu Gheorghe în audiență, dar și de a fi mai aproape de problemele cetățenilor, a spus marți, într-o conferință de presă, prefectul.  

În același context, el a precizat și că va continua să primească în audiențe la Prefectură cetățenii în fiecare miercuri, de la ora 12:00, dar că și-a organizat program și pentru întâlniri în teritoriu. 

Am luat o decizie împreună cu colegii mei, că, după cum știți, în fiecare miercuri, la ora 12:00, am audiențe la Prefectură, dar sunt foarte mulți care nu pot să vină la Sfântu Gheorghe din alte zone. Nu putem să mergem în fiecare comună, dar mergem în fiecare oraș. (...) De ce? Dacă reclamă cetățeanul primarul, pot să chem primarul acolo, să discutăm față în față. Ca să fim de folos”, a spus  prefectul Ráduly István. 

Astfel, începând de joi, 29 iulie, ora 11:00, prefectul va fi la Târgu Secuiesc, la sediul Primăriei. În ultima joi a lunii august, audiența va avea loc la Baraolt, iar în septembrie la Întorsura Buzăului.

Tot prefectul a precizat și că în „99,9% din cazuri”, problemele semnalate de cetățeni în cadrul acestor audiențe sunt cele legate de fondul funciar. 

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.