POLITICA 27 septembrie 2021

Prefectul merge joi la Întorsura Buzăului

de Iulia Drăghici - Taraș | 910 vizualizări

Cei interesați, se pot programa pentru o audiență 

Prefectul județului Covasna Ráduly István se va afla joi, 30 septembrie, la Întorsura Buzăului, pentru o nouă sesiune de audiențe în teritoriu. 

Prefectul județului Covasna, dr. RÁDULY István va susține joi audiență la Întorsura Buzăului. Cei interesați sunt invitați la sediul primăriei pe 30 septembrie, începând la ora 12:00. Înscrieri se fac la secretariatul primăriei sau la numărul de telefon  0267 370 337”, a transmis Prefectura Covasna. 

Vă încurajăm să vă implicați în cadrul acestui proces participativ, este o ocazie de a vă face vocea auzită de către autorități”, este mesajul autorităților din Întorsura Buzăului. 

Prefectul de Covasna, Ráduly István, a anunțat în iulie că va organiza întâlniri cu cetățenii, în fiecare zi de joi din ultima săptămână a lunii, în unul dintre orașele județului. Scopul este în primul rând facilitarea comunicării cu cetățenii, pentru că nu toți au posibilitatea să ajungă la Sfântu Gheorghe în audiență, dar și de a fi mai aproape de problemele acestora.  

Am luat o decizie împreună cu colegii mei, că, după cum știți, în fiecare miercuri, la ora 12:00, am audiențe la Prefectură, dar sunt foarte mulți care nu pot să vină la Sfântu Gheorghe din alte zone. Nu putem să mergem în fiecare comună, dar mergem în fiecare oraș. (...) De ce? Dacă reclamă cetățeanul primarul, pot să chem primarul acolo, să discutăm față în față. Ca să fim de folos”, a spus, într-o conferință de presă, prefectul Ráduly István.

Prima audiență în teritoriu a prefectului a fost joi, 29 iulie, la Târgu Secuiesc, la sediul Primăriei, iar următoarea, care a avut loc în 25 august, a fost la Baraolt. 

Sursa foto: Facebook/ Primăria Întorsura Buzăului. 

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.