POLITICA 9 octombrie 2012

Prefectul Codrin Munteanu: Nu discut pe atacuri și calomnii

de Covasna Media | 492 vizualizări

Primarul Antal Árpád a declarat recent într-o emisiune TV că prefectul nu are „cei șapte ani de acasă” și este lipsit de educație.

Prefectul județului Covasna, Codrin Munteanu, susține că nu se poate lansa în atacuri la persoană și calomnii vizavi de primarul mun. Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, chiar dacă acesta din urmă a făcut-o recent. Codrin Munteanu a făcut referire la o emisiune televizată în care Antal Árpád a spus despre prefectul de Covasna că nu are „cei șapte ani de acasă” și este lipsit de educație; se pare că aprecierile au venit în contextul discuțiilor pe tema autonomiei Ținutului Secuiesc și inscripțiilor trilingve de pe plăcuțele din Sfântu Gheorghe.

„Consider că atacurile mincinoase la persoană și calomniile pot face inclusiv subiect în instanță, dar dincolo de asta arată lipsa de civilizație. Eu am opinii și nu cred că dacă am declarat că nu pot discuta tema autonomiei pentru simplul motiv că este o temă anticonstituțională se poate spune că nu am educație sau cei șapte ani de acasă. Că le plac sau nu politicienilor opiniile mele ca prefect, asta nu le dă dreptul la atacuri personale”, a declarat Codrin Munteanu.

Prefectul este de părere că astfel de atacuri nu fac decât să-i descalifice pe cei care le lansează și a arătat că preferă să poarte discuții „pe subiecte, nu pe persoane”. Codrin Munteanu a precizat că are relații corecte cu fiecare instituție în parte și așa ar dori să fie și relația cu primarul Antal Árpád.

„Oricum ar fi, are dreptul de a mă judeca acea persoană care nu dă contracte de la Primărie firmei socrului său (...). Eu chiar am probitatea morală și integritatea de a discuta pe orice subiect, cu argumente și pe spețe, nu prin calomnii”, a conchis Codrin Munteanu.

(monicavajna.wordpress.com)

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.