POLITICA 24 august 2021

Prefectul anunță program de audiențe la Baraolt

de Iulia Drăghici - Taraș | 745 vizualizări

Demersul Instituției Prefectului Județului Covasna, de a organiza audiențe în teritoriu, continuă în luna august cu o întâlnire a prefectului Ráduly István cu cetățenii din zona Baraolt. Aceasta va avea loc joi, pe 25 august, la sediul primăriei. 

Prefectul județului Covasna, dr. Ráduly István va susține miercuri audiență la Baraolt. Cei interesați sunt invitați la sediul primăriei pe 25 august, ora 11:00. Înscrieri se fac la secretariatul primăriei (0267 377 507), ori la Demeter Zoltán (0746 089 140)”, a transmis, printr-o informare de presă, Prefectura. 

Prefectul de Covasna, Ráduly István, a anunțat în iulie că va organiza întâlniri cu cetățenii, în fiecare zi de joi din ultima săptămână a lunii, în unul dintre orașele județului. Scopul este în primul rând facilitarea comunicării cu cetățenii, pentru că nu toți au posibilitatea să ajungă la Sfântu Gheorghe în audiență, dar și de a fi mai aproape de problemele acestora.  

Am luat o decizie împreună cu colegii mei, că, după cum știți, în fiecare miercuri, la ora 12:00, am audiențe la Prefectură, dar sunt foarte mulți care nu pot să vină la Sfântu Gheorghe din alte zone. Nu putem să mergem în fiecare comună, dar mergem în fiecare oraș. (...) De ce? Dacă reclamă cetățeanul primarul, pot să chem primarul acolo, să discutăm față în față. Ca să fim de folos”, a spus, într-o conferință de presă, prefectul Ráduly István.

Prima audiență în teritoriu a prefectului a fost joi, 29 iulie, la Târgu Secuiesc, la sediul Primăriei. După Baraolt, următorul oraș în care se va afla prefectul, în septembrie, în ultima joi, este Întorsura Buzăului. 

Sursa foto: Facebook/ Instituția Prefectului - Județul Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.