POLITICA 1 aprilie 2024

USR și PNL, alianță la Întorsura Buzăului. Raul Urdă și Silviu Popica vor face echipă și în alegeri

de Covasna Media | 2102 vizualizări

PNL și USR vor candida împreună la Întorsura Buzăului în cadrul alegerilor locale programate să aibă loc pe 9 iunie. Astfel, Raul Urdă (USR) va fi susținut de Alianța Pentru Întorsura Buzăului USR-PNL pentru un nou mandat de primar, iar Silviu Popica (PNL) pentru un nou mandat de viceprimar, a explicat pentru covasnamedia.ro președintele PNL Covasna, Olimpiu Floroian. 

Protocolul prin care se constituie alianța PNL-USR la nivelul orașului Întorsura Buzăului a fost semnat sâmbătă. 

„Am semnat astăzi protocolul de constituire a alianței PNL-USR, pentru alegerile locale din localitatea Întorsura Buzăului, cu convingerea că este cea mai bună variantă pentru dezvoltarea acestei zone cu populație românească a județului Covasna”, a transmis Olimpiu Floroian. 

Cele două partide vor avea liste comune și pentru Consiliul Local al orașului. 

„Este necesar să luăm cea mai bună hotărâre pentru o administrare performantă a orașului în următorii 4 ani și asta se poate face cu notorietatea primarului Raul Urdă, cu experiența politică a viceprimarului Silviu Popica și cu o listă comună de candidați”, a mai anunțat Olimpiu Floroian. 

Alegerile locale vor avea loc pe 9 iunie, împreună cu cele europarlamentare. 

De altfel, Raul Urdă a anunțat că va candida pentru un nou mandat de primar la Întorsura Buzăului încă de la finalul lunii februarie.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.