POLITICA 11 februarie 2020

PNL Covasna și-a anunțat oficial candidatul pentru Primăria Întorsura Buzăului

de Iulia Drăghici - Taraș | 8148 vizualizări

Liderii PNL Covasna spun că nu e întâmplător faptul că au ales acest oraș pentru a-și prezenta primul candidat 

PNL Covasna și-a ales și prezentat oficial candidatul care va intra în cursa pentru funcția de primar al orașului Întorsura Buzăului la alegerile locale de anul acesta. Este vorba despre Silviu Popica, profesor, fotograf și antreprenor. Acesta a fost ales în unanimitate de membrii locali ai formațiunii, într-o ședință publică organizată luni, 10 februarie a.c., în localitatea Brădet. 

Silviu Popica a fost singurul PNL-ist care s-a înscris pe lista candidaților pentru Primăria Întorsura Buzăului și a obținut întreg suportul colegilor săi în votul secret susținut în cadrul ședinței. 

Recunosc că nu este o funcție pe care am visat-o, cum nu este nici cea de consilier județean, dar implicarea este singura posibilitate de a face cu adevărat ceva pentru acest oraș. Am evaluat atent șansele mele de a candida și de a câștiga aceste alegeri și consider că sunt cel care are cea mai mare șansă de a învinge actuala conducere a Primăriei. Ei știu asta și se tem. Ați văzut cu siguranță că deja au început atacurile celorlalți candidați îndreptate împotriva mea. Nu am intenția să duc un război cu nimeni. Războiul, știm foarte bine, ne face mai săraci din toate punctele de vedere, chiar dacă îl pierzi, chiar dacă îl câștigi”, a spus Silviu Popica în discursul susținut imediat după numărarea voturilor, enumerând, totodată, nemulțumirile vizavi de actuala conducere a Primăriei Întorsura Buzăului. 

Orașul nu este unul care tinde spre normalitate. Este o localitate murdară, fără spații verzi, fără trotuare, fără rigole, inundat după fiecare ploaie, cu blocuri care arată jalnic și unele lucrări făcute de mântuială. Da, sunt și unele realizări care dau semne de urbanism: câteva străzi asfaltate și iluminat public, dar întrebarea este cu ce costuri au fost făcute și cât de bine executate?”, a mai spus Silviu Popica, continuând lista cu menționarea lucrărilor de canalizare realizate „haotic și subdimensionat”. 

Cât despre numărul de angajați din Primărie, despre care se spune că ar fi prea mare, viitorul candidat PNL Covasna pentru funcția de primar al Întorsurii Buzăului a spus: „Poate că da, poate că nu. Ceea ce îmi doresc eu este să o fac să funcționeze. Important este ca primăria să fie alături de cetățean, să îi ofere oportunități, să fie alături de el, nu deasupra lui”.   

Anunțul nu a fost făcut întâmplător la Întorsura Buzăului 

Liderii PNL Covasna au declarat în cadrul ședinței că nu a fost întâmplător faptul că au prezentat la Întorsura Buzăului primul candidat asumat să intre în lupta electorală. 

Am început campania de prezentare a candidaților la Întorsura Buzăului fiindcă este bazinul de unde avem cele mai mari așteptări. De aici am adunat și sperăm să adunăm cele mai multe voturi pentru Partidul Național Liberal (n.red. din județ). S-a întâmplat și la alegerile trecute și sperăm să se întâmple și acum. Speranța noastră este că vom câștiga Primăria Întorsura Buzăului”, a spus președintele PNL Covasna, Olimpiu Floroian. 

În cadrul aceleiași ședințe s-a făcut și o dare de seamă cu privire la activitatea PNL în cadrul Consiliului Local, unde e reprezentat de trei membri și s-a precizat că urmează să fie o nouă ședință în care se vor stabili și listele cu numele candidaților pentru viitorul CL.   

În curând va începe și strângerea de semnături, au mai spus reprezentanții PNL Covasna, în vederea susținerii candidatului pentru Primăria Întorsura Buzăului. 

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.