POLITICA 16 septembrie 2009

PNL Covasna: Problemele românilor şi ale maghiarilor sunt aceleaşi

de Covasna Media | 695 vizualizări

Preşedintele PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, consideră că afirmaţiile primarului Antal Arpad (UDMR) în ceea ce priveşte scăderea şanselor de susţinere din partea maghiarilor pentru Crin Antonescu, după ce acesta a criticat Adunările secuieşti ale UDMR şi PCM, nu corespund realităţii.

„Îi atrag atenţia domnului primar că şansele lui Crin Antonescu nu au fost compromise în faţa electoratului maghiar, deoarece, după cum el însuşi a spus, problema cea mai mare a României nu sunt adunările organizate de UDMR sau PCM, ci criza economică şi Coaliţia de guvernare instabilă, în care partenerii PSD şi PDL nu au încredere unii în ceilalţi.

Astfel, nu văd cum şansele lui Antonescu ar scădea, chiar dacă el spune o realitate crudă. Ne aflăm însă într-o situaţie de haos general, în care populaţia maghiară nu mai poate fi prostită”, a explicat Mădălin Guruianu, precizând că populaţia maghiară are aceleaşi probleme cotidiene precum şi cea românească.

Horia Grama, criticat pentru politizarea începerii de an şcolar

Mădălin Guruianu s-a referit totodată şi la preşedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, criticând participarea acestuia la deschiderea anului şcolar şi inaugurarea noii şcoli de la Vâlcele.

„Deputatul Horia Grama este singurul om politic din judeţ care a încălcat cererea sindicatelor din învăţământ şi a dascălilor, de a nu veni la deschiderea anului şcolar pentru a-şi promova imaginea politică.

Nu pricep cum domnul deputat nu sa putut abţine şi s-a dus acolo exact în calitate politică, tăind panglica la inaugurarea şcolii”, a apreciat Guruianu.

Monica Rizea

Teme articol: PNL Mădălin Guruianu
Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
..., 17 septembrie 2009
d-le Ionel, mergi şi dumneata la şcoala- de mână cu dl Guruianu, dacă pofteşti, ca să înveţi să scrii corect! nţţţ...
gigi, 17 septembrie 2009
gestul lui Grama este populismul de care ne-am obisnuit din partea celor de la PSD. Daca era o donatie personala substantiala din partea lui pentru scoala era alta problema. Banii publici nu sunt citeste integral
IONEL, 17 septembrie 2009
Domnule Guruianu sa vede ca nu va prea placut sa mergeti pe la scoala, ati face bine sa mai mergeti si d-voastra pe la scoala poate asa o sa va luati si d-voastra licenta.Si nu va mai luati de PDL, citeste integral
Ion Ciobanu, 17 septembrie 2009
Cred că nu aţi călcat prin Covasna niciodată domnule "Miluţ", altfel nu văd de unde atitudinea aceasta. Dacă n-ar fi politicienii cu propaganda lor penibilă oamenii şi-ar vedea de traiul citeste integral
milut, 17 septembrie 2009
dl guruianu greseste atunci cand afirma ca problemele romanilor si maghiarilor sunt aceleasi , un secui si daca este flamand si descult el tot striga dupa autonomie , romani se gandesc mai mult la citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.