POLITICA 29 august 2019

PLUS Covasna și-a ales președintele

de Iulia Drăghici - Taraș | 2982 vizualizări

Partidul Libertății, Unității și Solidarității (PLUS), filiala Covasna, și-a ales sâmbătă, 24 august, în cadrul Convenției Județene noua conducere. Propus și ales în funcția de președinte al organizației județene a fost Radu Matei din Sfântu Gheorghe, în vârstă de 35 de ani, de profesie peisagist. 

De la înființarea partidului prezidat la nivel național de Dacian Cioloș, în luna ianuarie și până în prezent, PLUS a fost organizat la nivel județean sub forma de Grup de Inițiativă Județeană, structură provizorie dizolvată odată cu înființarea Filialei Județene. Alegeri au fost în iulie și august în toate filialele PLUS din țară. 

Astfel, partidul și-a ales sâmbătă, în premieră, reprezentanții județeni. Pe lângă președintele ales Radu Matei, din conducerea PLUS Covasna mai fac parte Gabriela Prundar – secretar general, Ion Banu – trezorier, Ovidiu Marian Kover – responsabil de strângere de fonduri. 

Membri ai Biroului filialei județene Covasna sunt Gheorghe Prundar și Ionuț - Bogdan Chirovan. 

Conducerea județeană PLUS Covasna își va ghida activitatea după 12 principii esențiale: colaborare, inovare, educație, evoluție continuă, asumarea responsabilității, respect, competență, încredere, diversitate, rezultate, receptivitate și cel mai important, integritate. Vă așteptăm alături de noi să conlucrăm pentru binele județului nostru”, arată comunicatul de presă remis redacției Observatorul de Covasna. 

Noul președinte al PLUS Covasna are 35 de ani, este născut la Sfântu Gheorghe și absolvent al Liceului de Arte „Plugor Sándor” din Sfântu Gheorghe, secția de grafică. Studiile superioare le-a făcut la USAMV București, Facultatea de Horticultură, specializarea Peisagistică. Din 2008 lucrează ca și consultant/proiectant peisagist. 

Nu am mai făcut politică până acum, dar am încercat să particip cât mai mult la viața civică a comunității, participând la concursuri de peisagistică, concursuri de design, prezentând propuneri municipalității de îmbunătățirea infrastructurii pentru biciclete. Activez în platforma civică RO100, unde am participat la diverse proiecte civice din domeniul culturii, educației, infrastructură și mediu. La nominalizarea colegilor din Covasna, am acceptat această candidatură. Pe plan personal, am considerat că doar asumându-mi această responsabilitate și oportunitate pot contribui la schimbarea modului de a face politică în România și respectiv, la evoluția societății în care trăim. Vreau să știu că am făcut tot posibilul în aceste direcții, nu vreau să fiu bântuit de regretul neimplicării, neasumării”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, președintele PLUS Covasna, Radu Matei.

La Convenția Națională PLUS care va avea loc în decembrie vor participa Radu Matei, Gabriela Prundar și Kover Ovidiu. 

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.