POLITICA 29 aprilie 2015

Percheziții la Primăria din Miercurea Ciuc. Primarul și viceprimarul, suspectați de corupție

de Covasna Media | 641 vizualizări

Polițiștii au descins, miercuri dimineață, în Primăria Miercurea Ciuc, unde efectuează percheziții în biroul primarului și cel al viceprimarului. Cei doi edili sunt bănuiți de corupție.

Procurorii DNA suspectează că cei doi au luat mită, în bani și servicii, pentru a acorda unor firme, preferențial și în afara legii, anumite contracte de achiziții publice plătite din bugetul Primăriei.

Mașini ale DNA se află și în fața locuinței primarului din Miercurea Ciuc, Raduly Robert.

Viceprimarul Antal Attila a declarat la Digi24 că anchetatorii solicită documente legate de contracte din anii precedenți și anul în curs și de hotărâri ale Consiliului local.

Conform unor surse judiciare, primarul din Miercurea Ciuc, Robert-Kalman Raduly, ar fi primit lunar mita de 10.000 de euro de la firma care taxeaza locurile de parcare in municipiu. Potrivit surselor, firma City Parking ar fi dat primarului mita de 10.000 euro lunar ca edilul, in exercitarea atributiilor de serviciu, sa le acorde facilitati pentru concesionarea locurilor de parcare si chiar a dat dreptul acestei societati sa amendeze soferii care parcheaza neregulamentar pe raza municipiului.

Primarul ar mai fi primit mita de 200.000 lei in schimbul obtinerii autorizatiilor de constructie si pentru realizarea amenajarilor rutiere necesare construirii si functionarii hipermarketului Dedeman.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.