POLITICA 9 iunie 2009

PD-L Covasna, satisfăcut de rezultate

de Covasna Media | 578 vizualizări

Preşedintele PD-L Covasna, Gheorghe Baciu, este de părere că rezultatul alegerilor de duminică pentru PE a fost unul foarte bun pentru democrat-liberali, subliniind că, prin întoarcerea Elenei Băsescu în partid, PD-L a câştigat un europarlamentar în plus.

Gheorghe Baciu s-a arătat mulţumit de rezultatele PD-L în judeţul Covasna, subliniind că era de aşteptat ca cel mai înalt scor să fie atins de către UDMR, care a reuşit, încă o dată, să scoată alegătorii la vot.

Preşedintele PD-L Covasna s-a declarat însă nemulţumit de accederea în PE a PRM, arătând că aceasta a fost posibilă pe fondul agresivităţii UDMR şi crizei economice.

„Ne putem doar închipui ce poate însemna Gigi Becali în PE, dar asta e situaţia, nu mai e nimic de făcut”, a mai spus Baciu.

Monica Rizea

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Vali, 9 iunie 2009
E dreptul lui pita, a fost ales... Numai ca deocamdata are interdictie de a parasi tara... Dar rezolva el si acest mic detaliu :-))) Preedintele PD-L cam greseste: in timp de criza partidele de citeste integral
ziarist - material preluat de pe www.hotnews.ro, 9 iunie 2009
Ora 7.30. Ba baiatule, da' o brinza de oaie n-ai? (M-au omorit astia cu bufetu' lor suedez. Hilton, Hilton, mare scofala...) Ma, tu n-auzi? Brinza de oaie ai? Oaie ma, behehe, stii ce-i aia? O citeste integral
pita-gora, 9 iunie 2009
Fereasca Dumnezeu sa ia cuvantul berbecul la Bruxelles,sa-nceapa sa-i faca zdrente,hahalere si sa-si scoata somoiogu de euroi laudandu-se ca-i cel mai bogat .
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.