POLITICA 23 octombrie 2020

Parlamentare 2020: Fostul prefect Sebastian Cucu şi fostul subprefect Necolae Radocea, pe listele PSD

de Agerpres | 2947 vizualizări

Fostul prefect al judeţului Covasna Sebastian Cucu şi fostul subprefect Necolae Radocea candidează pentru Parlament pe listele PSD.

Preşedintele interimar al PSD Covasna, Bogdan Barbu, a precizat joi că Sebastian Cucu va deschide lista pentru Camera Deputaţilor, fiind urmat de profesoara Florentina Teacă, inginerul silvic Gelu Bularca, omul de afaceri Daniel Neagoe, profesoara Sebastiana-Angela Lupşa şi liderul Sindicatului Sanitas Covasna, Vasile-Cătălin Neagovici.

Fostul subprefect Necolae Viorel Radocea este primul pe lista PSD Covasna pentru Senat, pe următoarele locuri regăsindu-se învăţătoarea Liliana Lungu, primarul comunei Dobârlău, Bogdan Barbu, şi antrenorul Petru Oltean.

„Astăzi am înregistrat candidaturile la Biroul Electoral de Circumscripţie (...) Sunt oameni experimentaţi, sunt oameni în care noi avem încredere că ne vor reprezenta cu cinste şi vor aduce beneficii judeţului“, a declarat pentru AGERPRES Bogdan Barbu, care a preluat în urmă cu câteva zile conducerea PSD Covasna.

Acesta a menţionat că printre obiectivele sale se numără revigorarea organizaţiei şi formarea unei echipe puternice, cu oameni experimentaţi din toate domeniile de activitate.

„În cursul zilei de marţi, 20 octombrie, cu sprijinul colegilor mei, am fost numit în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei judeţene PSD Covasna de către Consiliul Politic Naţional. Am acceptat această provocare cu scopul de a implementa o nouă viziune la nivel judeţean, nu doar la nivel local, în ceea ce priveşte Partidul Social Democrat. În primul rând am ca scop revigorarea acestui partid, de a ne organiza şi a crea o echipă puternică, formată din oameni experimentaţi din toate domeniile de activitate (...) Ne dorim ca această organizaţie să crească prin oameni pregătiţi, ancoraţi în realitate şi cât mai aproape de cetăţeni şi de problemele lor“, a spus Bogdan Barbu, care este şi primar al comunei Dobârlău.

Foto arhivă

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.