POLITICA 27 mai 2012

Oricând, oricum, oriunde!

de Covasna Media | 475 vizualizări

Candidatul Alianţei Civice Pentru Comunitate la Primăria Sfântu Gheorghe, Codruţ Opaiţ, acceptă provocarea la o dezbatere publică, venită din partea lui Mădălin Guruianu.

Candidatul Alianţei Civice Pentru Comunitate la Primăria Sfântu Gheorghe, Codruţ Opaiţ,  nu numai că a acceptat invitaţia la o dezbatere publică lansată de liberalul Mădălin Guruianu tuturor candidaţilor la funcţia de primar, ci şi-a exprimat speranţa că această invitaţie nu a fost doar o vorbă aruncată „în vântul electoral”.

„Cred că această dezbatere trebuie să aibă loc oricum, oricând şi oriunde, adică în orice condiţii. Suntem cinci candidaţi, dar eu accept să mă întâlnesc chiar şi numai cu Mădălin Guruianu dacă ceilalţi declină invitaţia, deoarece consider că programul lansat de liberali în Sfântu Gheorghe seamănă mai mult cu desenele fanteziste ale unor copii de vârstă preşcolară din ciclul „Cum va arăta oraşul nostru în anul 3000”. Aşteptam de la liberali mai mult pragmatism şi fundamentare economică a proiectelor pe care le propun”, a declarat Codruţ Opaiţ.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.