POLITICA 11 octombrie 2022

Organizațiile de femei și seniori ale PNL Covasna și-au ales președinții (P)

de Covasna Media | 1367 vizualizări

La sfârșitul săptămânii trecute, filiala Covasna a Partidului Național Liberal și-a desemnat conducerea organizațiilor de femei și seniori, în două ședințe cu participare numeroasă, desfășurate la Sfântu Gheorghe.

Astfel, în fruntea organizației de seniori a fost ales Jănel Leaua, cel care a asigurat și interimatul acestei funcții în ultimii 2 ani, în timp ce la organizație de femei, votul a mers către Felicia Muntean, consilier județean PNL și președinte al organizației din orașul Covasna.

Ședința organizației de seniori s-a bucurat de participarea lui Adrian Antonin Oprica, prim vicepreședinte național și președinte al organizației de seniori din Brașov.

Despre cele două evenimente, președintele PNL Covasna, Olimpiu Florian a declarat într-o postare pe rețelele sociale: „Ne-am bucurat să constatăm că prezența a fost peste așteptări, atât doamnele cât și seniorii s-au adunat ca să-și aleagă liderii, conștienți fiind de perioada grea care va urma, respectiv precampaniile și campaniile electorale pentru alegerile din 2024 (...). La întâlnirea cu doamnele liberale am admirat eleganța și determinarea acestora în ceea ce privește activitatea filialei. E foarte clar că doresc implicare și prezență activă în viitoarele structuri ale consiliilor locale din județ”.

Cele două întâlniri au fost precedate de o ședință a biroului politic județean, în care s-a votat completarea biroului și s-a stabilit convocarea tuturor consilierilor locali și județeni pentru data de 28.10.2022, în vederea stabilirii priorităților ce urmează a fi propuse și susținute de aceștia în consiliile locale. 

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Anunţ public

Acum 22 ore, 25 minute

Anunţ public

Acum 22 ore, 26 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.