POLITICA 14 mai 2019

Obiectivul PNL Covasna pentru europarlamentare: 40% din voturile electoratului românesc

de Iulia Drăghici - Taraș | 649 vizualizări

Filiala din Covasna a Partidului Național Liberal (PNL) a arătat vineri ca o organizație gata oricând de luptă electorală. A dus la Sfântu Gheorghe mai mulți „grei” de la București, pe care i-a pus în fața membrilor de partid și simpatizanților din tot județul. În acest context, liderii covăsneni au prezentat „oferta” electorală pentru Parlamentul European și au invitat oamenii să iasă la vot.

Totodată, filiala covăsneană și-a propus să convingă 40% din electoratul românesc din județ să voteze PNL în 26 mai.

„Covăsnenilor le cerem în primul rând să vină la vot. Este foarte important să vină la vot. De ce? S-a văzut, după trecutele alegeri europarlamentare, că despre acestea discutăm, că nu au fost la vot și reprezentativitatea României a fost așa cum o știm cu toții. Ne dorim să vină la vot pentru că atunci ei vor fi cei care își vor alege reprezentanții, ei vor fi cei care vor fi beneficiarii a ceea ce se va întâmpla de acum încolo în Parlamentul European și implicit în România. Noi sperăm ca prezența la vot să fie spre 40% la nivel național și măcar 35% în județul Covasna, având în vedere că la alegerile trecute au fost undeva peste 28%. Noi vrem să obținem 40% din voturile electoratului românesc din județ, în condițiile în care sperăm să se prezinte la urme circa 14.000 de români”, ne-a declarat vineri, la finalul unei conferințe de presă, președintele PNL Covasna, Olimpiu Floroian.

Mai mult, în conferința de presă care a precedat întâlnirea de vineri cu membrii de partid, organizată la Sfântu Gheorghe, liderii PNL au transmis covăsnenilor să voteze „Da” pentru ambele întrebări din cadrul Referendumului.

La același eveniment au participat și primarul Brașovului, George Scripcaru, dar și președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, dar au lipsit numele mari din fruntea PNL, cum ar fi, de exemplu, Ludovic Orban sau Rareș Bogdan, care i-au onorat, de altfel, cu prezența pe alți membri de partid din alte județe și localități.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.