POLITICA 3 martie 2009

Nicolae Vlad Popa, candidat unic la europarlamentare al PD-L Harghita şi Covasna

de Covasna Media | 378 vizualizări
Europarlamentarul PD-L Nicolae Vlad Popa şi-a depus sâmbătă, 28 februarie, candidatura pentru alegerile europarlamentare din iunie, obţinând sprijinul organizaţiilor PD-L Covasna şi Harghita. „Comunitatea română din Harghita şi Covasna are nevoie de un reprezentant în Parlamentul European. Chiar dacă la nivel de performanţă politică organizaţiile acestor zone nu se compară cu cele din restul ţării, datorită specificului acestora, consider că şi ele au dreptul la

Europarlamentarul PD-L Nicolae Vlad Popa şi-a depus sâmbătă, 28 februarie, candidatura pentru alegerile europarlamentare din iunie, obţinând sprijinul organizaţiilor PD-L Covasna şi Harghita.

„Comunitatea română din Harghita şi Covasna are nevoie de un reprezentant în Parlamentul European. Chiar dacă la nivel de performanţă politică organizaţiile acestor zone nu se compară cu cele din restul ţării, datorită specificului acestora, consider că şi ele au dreptul la un loc eligibil pe listele PD-L la europarlamentare. Este important ca problema minorităţilor din România să fie prezentată într-un mod echilibrat în Parlamentul European. Nu întâmplător doresc să reprezint cele două judeţe la alegerile europarlamentare din iunie 2009. Am participat activ la constituirea şi extinderea organizaţiilor PD-L din judeţele Harghita si Covasna, în calitate de secretar zonal al PLD. Am sprijinit aceste organizaţii, atât în campaniile electorale, cât şi în alegerile interne de partid, deoarece consider că PD-L trebuie să fie prezent şi în aceste judeţe”, a declarat Nicolae Vlad Popa, potrivit unui comunicat difuzat duminică de PD-L.

La rândul său, Elena Udrea, secretar executiv al PD-L, a declarat vineri, la Sfântu-Gheorghe, că organizaţiile democrat-liberale din Covasna şi Harghita merită să aibă un reprezentant pe un loc eligibil pe lista de candidaţi pentru Parlamentul European.

Agerpres

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.