POLITICA 23 iunie 2022

Ministrul Mediului, Tánczos Barna, va fi prezent sâmbătă la concursul de atelaje de la Olteni

de Iulia Drăghici - Taraș | 1095 vizualizări

Și-au anunțat prezența și oficialități din Ungaria 

La a patra ediție a Concursului Internațional de atelaje, care se va derula în perioada 24-26 iunie 2022 în satul Olteni din comuna Bodoc, și-a anunțat prezența și ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tánczos Barna. Acesta va lua parte la activități sâmbătă, 25 iunie. Printre oficialități se vor număra și secretarul de stat al Guvernului Ungariei, Potápi Árpád János, dar și directorul adjunct de departament al politicii naționale, Brendus Réka. Potrivit Consiliului Județean Covasna, invitații din Ungaria vor fi prezenți la Olteni duminică. 

Alături de președintele Consiliului Județean Covasna, Tamás Sándor, la eveniment participă personalități precum ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tánczos Barna, care va fi prezent la Olteni, sâmbătă 25 iunie, și secretarul de stat al Guvernului Ungariei, Potápi Árpád János, împreună cu directorul adjunct de departament al politicii naționale, Brendus Réka, duminică, 26 iunie”, informează Consiliul Județean Covasna. 

La competiția internațională de atelaje vor participa aproximativ 20 de concurenți, atât din țară, cât și din Ungaria și Grecia. Competiția cuprinde probe de dresaj, maraton și cursă cu obstacole. 

„Concursul Internațional de Atelaje începe vineri, 24 iunie, de la ora 11:00, cu o probă și un spectacol de dresaj.

Sâmbătă, la ora 10.30, în deschiderea programului, va cânta Fanfara „Kováts András“ din Reci. La ora 11.30, va avea loc o prezentare a pistei, iar la ora 12.00 va începe proba de maraton.

Duminică, 26 iunie, echipele înscrise în concurs se vor întrece în cadrul probei cu obstacole, începând cu ora 11:00, premiile urmând a fi acordate în cadrul festivității de decernare a acestora, programată pentru ora 15:00.

În programul evenimentului, pe lângă întrecerile concurenților, sunt incluse și programe artistice, stand-up comedy, concerte, un târg de produse tradiționale și o insulă de aventură și echitație pentru cei mici”, se arată într-o informare a Consiliului Județean Covasna. 

Concursul Internațional de Atelaje este organizat de Primăria Comunei Bodoc, în parteneriat cu Consiliul Județean Covasna, Federația Ecvestră Română și Asociația pentru Dezvoltarea Turismului în Județul Covasna și Asociația AgroSic. 

Tánczos Barna a fost și anul trecut la eveniment, la decernarea premiilor. La deschiderea ediției a treia a fost prezent ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novák. 

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.